| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tajna władza świata! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
|
Dzien dobry. Chcialbym sie najpierw przedstawic. Na imie mam Michal. Obecnie studiuje na Politechnice Poznanskiej (Elektronika i Telekomunikacja). Interesuje sie wszystkim co nie wyjasnione i pozornie nie wytlumaczalne.
Jednak tutaj chcialbym powrocic do tematu mojego postu - otoz interesuja mnie takie zagadnienia jak wyzej wspomniana 'Tajna wladza swiata', Iluminaci, sekty itp.
Przeczytalem ostatnio z zainteresowaniem ksiazke 'Tajna wladza swiata' - Texe Marrs' i musze powiedziec, ze temat wydaje mi sie bardzo interesujacy. Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje odnoszace sie do tego tematu (adresy WWW, tytuly ksiazek, itp.) Wstepnie przeszukalem forum i nie znalazlem nic stricte powiazanego z tym tematem.
Dziekuje
Wesolych Swiat!
[%sig%]
|
|
|
ile mamy tych tematow o tym samym tytule ?
cos sie tu chyba juz powtarza.
czyzby wiec juz sie to kiedys zdarzylo ?
moze tak tylko mi sie wydaje ?
moze jest to jedynie zwykle Deja Vu...???
a moze nie czytacie tematow i tylko zwyczajnie sruuu ! NOWY TEMAT, a, ze brzmi tak samo i o tym samym, to chuj, niewazne. Wazne, ze ego, to pierdolone ego jest wreszcie usatysfakcjonowane, a to, ze ktos inny juz kiedys sie cos wypowiadal na jakis tam, taki temat, to co ? chuj, nie wazne. Wazne jest zaspokoic tylko te swoja wlasna zasrana ambicje. pierdolic blizniego swego ! Najwazniejsze wlasne ego. ambicja. Blysk !
pozdrawiam
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Kim ty właciwie jeste Romek? Zakompleksionš ofermš chcšcš awrócic na siebie uwagę przy pierdolonym prowokatorem. Co post to ci sie co nie podoba.
|
|
|
* pierdolonym prowokatorem
a ty maszynko ? czym jestes ? moze tylko bateryjka ?
pozdr
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Cóż mógłbym polemizować czy "tylko" bo bateria spełna ważnš funkcję jest żródłem energii dla maszynki.
Ale ja jestem tylko biednym głupcem, który bezczelnie ważył się podkopać autorytet pana Romka.
|
|
|
no, maszynka gada ?
A powiedz mi MK, co tez ci sie nie podoba w tych moich wypowiedziach ? Co to w nich ujrzales czy tez dojrzales takiego prowokujacego, ze az Ci sie zebralo na taki komentarz ?
pozdrrrrrr .
[%sig%]
|
|
|
Nic jestem idiotš i gadam co mi lina na jezyk przyniesie. :)
A poważnie to przejrzyj swoje wypowiedzi, zamiast podjac temat szukasz dziury w całym i sie czepiasz ze ktos dubluje powiela temat.
|
|
|
no, tak.
wyglada na to, ze masz racje.
kolejny raz masz racje
[%sig%]
|
|
|
znowu masz racje........
ja sie poddaje.
spadam
[%sig%]
|
|
|
Popieram cie Romek ty jeste zajebisty kole, chciałbym być tobš i być taki mšdry jak ty.
|
|
|
Prywatna wojna, czy można się przyłšczyć?
Popieram romek, kto nie ma nic ciekawego do dodania, lub nie ma na tyle chęci żeby najpierw samemu poszukać odpowiedzi i zasypuje nas czym co przerabialimy wiele razy. Oczywicie pozostawiajšc to bez komentarza zaoszczędzilibymy sobie zdrowia, ale tacy już my ludzi jestemy, że jednych bawi wkurzanie innych a inni łatwo się wkurzajš. I przez to jak wsišdziesz w polsce do autobusu to większoć ma miny jakby jechali do komory gazowej, a rozbawić ich to by tylko mógł gdyby się przewrócił na schodkach.
|
|
|
Do:szuineg (---.broker.com.pl)
Bardzo trafnie ujete. Dziekuje.
Najbardziej oddaje rzeczywistosc takie zdanie: ..."to większoć ma miny jakby jechali do komory gazowej, a rozbawić ich to by tylko mógł gdyby się przewrócił na schodkach"...
Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
Kłutnia to bardzo inspirujšca metoda prowadzenia rozmowy, nie ważna jest treć, jak wystarczajšco szybko znajdujesz argumenty to w trakcie kłutni da się obronić każdš tezę. Tyle że na forum ciężko jest prowadzić prawdziwš kłótnię, jest to raczej walka typu, kto komu bardziej podniesie cinienie.
|
|
|
.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |