Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tajna władza świata!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18

Dzien dobry. Chcialbym sie najpierw przedstawic. Na imie mam Michal. Obecnie studiuje na Politechnice Poznanskiej (Elektronika i Telekomunikacja). Interesuje sie wszystkim co nie wyjasnione i pozornie nie wytlumaczalne. Jednak tutaj chcialbym powrocic do tematu mojego postu - otoz interesuja mnie takie zagadnienia jak wyzej wspomniana 'Tajna wladza swiata', Iluminaci, sekty itp. Przeczytalem ostatnio z zainteresowaniem ksiazke 'Tajna wladza swiata' - Texe Marrs' i musze powiedziec, ze temat wydaje mi sie bardzo interesujacy. Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje odnoszace sie do tego tematu (adresy WWW, tytuly ksiazek, itp.) Wstepnie przeszukalem forum i nie znalazlem nic stricte powiazanego z tym tematem. Dziekuje Wesolych Swiat! [%sig%]

ile mamy tych tematow o tym samym tytule ? cos sie tu chyba juz powtarza. czyzby wiec juz sie to kiedys zdarzylo ? moze tak tylko mi sie wydaje ? moze jest to jedynie zwykle Deja Vu...??? a moze nie czytacie tematow i tylko zwyczajnie sruuu ! NOWY TEMAT, a, ze brzmi tak samo i o tym samym, to chuj, niewazne. Wazne, ze ego, to pierdolone ego jest wreszcie usatysfakcjonowane, a to, ze ktos inny juz kiedys sie cos wypowiadal na jakis tam, taki temat, to co ? chuj, nie wazne. Wazne jest zaspokoic tylko te swoja wlasna zasrana ambicje. pierdolic blizniego swego ! Najwazniejsze wlasne ego. ambicja. Blysk ! pozdrawiam [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Kim ty właœciwie jesteœ Romek? Zakompleksionš ofermš chcšcš awrócic na siebie uwagę przy pierdolonym prowokatorem. Co post to ci sie coœ nie podoba.

*czy pierdolonym prowokatorem

* pierdolonym prowokatorem a ty maszynko ? czym jestes ? moze tylko bateryjka ? pozdr [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Cóż mógłbym polemizować czy "tylko" bo bateria spełna ważnš funkcję jest żródłem energii dla maszynki. Ale ja jestem tylko biednym głupcem, który bezczelnie ważył się podkopać autorytet pana Romka.

no, maszynka gada ? A powiedz mi MK, co tez ci sie nie podoba w tych moich wypowiedziach ? Co to w nich ujrzales czy tez dojrzales takiego prowokujacego, ze az Ci sie zebralo na taki komentarz ? pozdrrrrrr . [%sig%]

Nic jestem idiotš i gadam co mi œlina na jezyk przyniesie. :) A poważnie to przejrzyj swoje wypowiedzi, zamiast podjac temat szukasz dziury w całym i sie czepiasz ze ktos dubluje powiela temat.

no, tak. wyglada na to, ze masz racje. kolejny raz masz racje [%sig%]

Nie no przestań Romuœ monopol na rację to ty tu masz.

znowu masz racje........ ja sie poddaje. spadam [%sig%]

Popieram cie Romek ty jesteœ zajebisty koleœ, chciałbym być tobš i być taki mšdry jak ty.

Tak Tak ja też cie kocham Romuœ.

Prywatna wojna, czy można się przyłšczyć? Popieram romek, ktoœ nie ma nic ciekawego do dodania, lub nie ma na tyle chęci żeby najpierw samemu poszukać odpowiedzi i zasypuje nas czymœ co przerabialiœmy wiele razy. Oczywiœcie pozostawiajšc to bez komentarza zaoszczędzilibyœmy sobie zdrowia, ale tacy już my ludzi jesteœmy, że jednych bawi wkurzanie innych a inni łatwo się wkurzajš. I przez to jak wsišdziesz w polsce do autobusu to większoœć ma miny jakby jechali do komory gazowej, a rozbawić ich to byœ tylko mógł gdybyœ się przewrócił na schodkach.

Do:szuineg (---.broker.com.pl) Bardzo trafnie ujete. Dziekuje. Najbardziej oddaje rzeczywistosc takie zdanie: ..."to większoœć ma miny jakby jechali do komory gazowej, a rozbawić ich to byœ tylko mógł gdybyœ się przewrócił na schodkach"... Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam [%sig%]

ale wy siem klocicie

Kłutnia to bardzo inspirujšca metoda prowadzenia rozmowy, nie ważna jest treœć, jak wystarczajšco szybko znajdujesz argumenty to w trakcie kłutni da się obronić każdš tezę. Tyle że na forum ciężko jest prowadzić prawdziwš kłótnię, jest to raczej walka typu, kto komu bardziej podniesie ciœnienie.

. [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 18
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.