Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
OPĘTANIE
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22

Tyle czyta się w Ewangelii o opętanych przez diabla. Dlaczego dzisiaj ich nie widać? Czy nie należałoby więc przedstawionych w Ewangelii przypadków opętania odnieœć do zwykłych chorób psychicznych? Może w ogóle nie ma czegoœ takiego jak opętanie szatańskie?

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=96178 - daj sie ugrysc [b]widze ze duzo ma nicka z przedrostkiem dark, to ja bede miala darkshit

Dla wielu tu podobnych lewituje nad tymi z dupy wyssanymi problemami jak jakaœ pieprzona morawa, opływa mnie i zanika niezachłystuje się Terrańskimi problemami jak urynš, moœci obywatele, wendol ja im nieprzyklaskuje w przeciwieństwie do Ciebie ta prosta metodologia nas różni w działaniu, "ojej, co się stało duża dziewczynka roni łzy? nieokazał się tym jedynym tak? ile masz latek kochanie 30? biedactwo! jutro będzie lepiej", to nie w moim stylu, stwierdzam fakty pod tym względem uzupełniamy się.

poczytaj sobie historie emili rose... wstrzšsajšca co z człowiekiem robi wiara w szatana :(( Koœciół katolicki uważam, za intytucje wyrzšdzjšca zło. Ja też się dałam nabrać ale oczywiœcie nie w materii opętanie, a wiare w sprawowanie nade mnš pieczy!! że nic złe go się nie stanie i obrałam dobrš drogę.. a okazšło się, że nie!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 22
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.