Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Muzykoterapia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Sztuka łagodzi obyczaje, a wraz z tym może iœć zdrowie. Przecież od zawsze wiadomo, że silny stres powoduje spadek zdrowia. Medytacja i muzyka działajš na hormony i powodujš, że nasz organizm się samoregeneruje.

Wiecie co, ostatnio przeżyłam bardzo dziwne zjawiska, wydawało się mi, że już umieram, to było niesamowite. Rodzina się mnie wypytuje, czy coœ jadłam. Skubię coœ tam i piję herbatkę czasami, choć w sumie to dziwnie się zmieniło. Myœlałam, że w Łagowie spadł opad promieniotwórczy i cały czas czuwałam. Chciałam kogoœ zawiadomić, lecz chyba ktoœ mnie potraktował z ironiš. Pomyœlałam sobie, że skoro spadł opad i to wszystko, to trzeba się otoczyć miłoœciš, żeby przetrwać, innego wyjœcia nie widziałam.

Pomyœlałam, że mogę uciekać, lecz nie było autobusu, a potem sobie przypomniałam, że jestem napromieniowana. Chciałam jechać rano, lecz czułam się napromieniowana i zostałam w domu.

Zaczęłam więc myœleć o tym, że wszędzie jest nasz dom, nawet wœród trucizn, nad którymi Duch ma na pewno przewagę. Siedziałam cicho i obserwowałam swoje uczucia. Gdy serce czuło się dobrze, wtedy się tam kierowałam.

Natalka...moze Cie zainteresuje... http://www.holistic-resonance.com/index2.html
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.