| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Muzykoterapia | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
Sztuka łagodzi obyczaje, a wraz z tym może ić zdrowie. Przecież od zawsze wiadomo, że silny stres powoduje spadek zdrowia. Medytacja i muzyka działajš na hormony i powodujš, że nasz organizm się samoregeneruje.
|
|
|
Wiecie co, ostatnio przeżyłam bardzo dziwne zjawiska, wydawało się mi, że już umieram, to było niesamowite. Rodzina się mnie wypytuje, czy co jadłam. Skubię co tam i piję herbatkę czasami, choć w sumie to dziwnie się zmieniło. Mylałam, że w Łagowie spadł opad promieniotwórczy i cały czas czuwałam. Chciałam kogo zawiadomić, lecz chyba kto mnie potraktował z ironiš. Pomylałam sobie, że skoro spadł opad i to wszystko, to trzeba się otoczyć miłociš, żeby przetrwać, innego wyjcia nie widziałam.
|
|
|
Pomylałam, że mogę uciekać, lecz nie było autobusu, a potem sobie przypomniałam, że jestem napromieniowana. Chciałam jechać rano, lecz czułam się napromieniowana i zostałam w domu.
|
|
|
Zaczęłam więc myleć o tym, że wszędzie jest nasz dom, nawet wród trucizn, nad którymi Duch ma na pewno przewagę. Siedziałam cicho i obserwowałam swoje uczucia. Gdy serce czuło się dobrze, wtedy się tam kierowałam.
|
|
|
Natalka...moze Cie zainteresuje...
http://www.holistic-resonance.com/index2.html
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |