| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Nie boisz się? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Chcesz poznać prawdę?Nie boisz się konsekwencji tej decyzji?Tak?W takim razie My pomorzemy Tobie w jej odkryciu My Tworzymy prawdę!Zobacz tajemneforum.glt.pl Ps Nie wchodź dla zabawy żeby zobaczyć co tam jest bo nie ma już odwrotu nie można zmienić raz podjętej decyzji!Dobrze się zastanów czy warto?Czy napewno chcesz tego?
|
|
|
Techniki perswazji masz opanowane w stopniu dostatecznym. ;)
[%sig%]
|
|
|
Leto... nie jesteś surowym sędzią... nie dałbym nawet miernej...
1. Błędna ortografia - zdarza się każdym ale nie tym co chcą kogoś przekonać do czegoś
2. Stylizacja mamuta... nadziubdziane po prostu
3. tekst w miarę ( dlatego mierna ) ale wcale do mnie nie trafił... może trafiłby do kilku ludzi...
4. nieprzekonjące argumenty... właściwie ich brak... choć jest to w prekonywaniu dobra cehca to jednak WIDOCZNY brak jest bardzo złą cechą...
:) 6-4 = 2 :D :D :D :D
Mierny z malutkim plusem.
Pax :)
|
|
|
Oceniałem tylko merytoryczną część wypowiedzi ! :))))
[%sig%]
|
|
|
a ja napisze tak jakies farmazony strzelil gosciu, jezeli chodzi o miernote to jest nia tamte forum!!
|
|
|
oj napisalem to co napisalem i nawet zbytnio sie nie staralem a wy z tego sensacje robicie znaczy z tego oceniania :) to nie do oceniania bylo a czy kogos to zacheci hmmm moze kogos tak sa rozne poglady i kazdy mysli inaczje jednego to zacheci a drugiego nie a w jakim znowu błędzie tkwie?:) no a ja sie nie staralem gramatycznie pisac bo to dla mnie nie istotne kazdy widzi co chce widziec wiec wszedzie mozna sie bledow dopatrzec na kazdego znajdzie sie lepszy wiec jak wy cos napiszecie tez moze komus sie tak nie spodobac i kolko sie nie zamyka nigdy nie zjawi sie nkt najlepszy bo zawsze sie ktos lepszy znajdzie oj troche sie rozjechalem ale to nic aha tak na marginiesie :K)ars(i: masz cos do tego forum !!!! ja bede walczyl w sprawie i bronil jego napewno jest lepsze niz twoje ktorego niemasz i wiec nie wyskakuj ze mierne bo mierny jestest ty nie kozacz pozatym tyle bo to swiadczy o twojej glupocie a ja nienawidze jak ktos kozaczy wiec mysle ze sie czlowieku cofasz a nie rozwijasz zastanow sie puki czas nie czeka na nas [ej nie komentujcie teraz bledow ortograficznych :P bo wiem ze robie ich full ale dla mnie to nie jest istotne] to narazie tyle Jeszcze tu wruce :) Pozdrawiam i zapraszam
|
|
|
aaa juz skapowalem ze to podpis tu jakos tak dziko jest z tym podpisem :) hehe szkoda ze nie da sie edytowac ale co tam mala wtopa kazdemu se morze zdarzyc
|
|
|
Night ;) nic sobie nie robimy :) po prostu lubimy się pzrekomażać... tzn inaczej - lubię :) Pax
|
|
|
Night zamiast pisac ze kozacze daj udowodnij ze tamta miernota jest lepsza od tego forum, czlowieku tam w ogole jest malo wiadomosci zobacz jak tutaj sie chlopaki i dziewczyny staraja!!
|
|
|
:K)ars(i: no a ile juz to forum jest a ile tamto!wiec sie nie dziw ze tam jest mniej!!!!! i nie obrazaj forum tamtego bo kiepsko sie to dla ciebie skonczy ja walcze w sprawie swojego!!!!!
|
|
|
WASZE WYPOWIEDZI WRĘCZ ODRAŻAJĄ MNIE DO WAS I WASZYCH DZIAŁAŃ... PRAWDA JEST PIĘKNEM I DOBREM... WY JĄ PRZEDSTAWIACIE W CIELE ZŁEGO... ZATEM JESTEŚCIE KOLEJNYMI ŁOWCAMI DUSZ!!!
PRAWDY NIE MOŻNA PRZEKAZAĆ.. BO JEST ONA W KAŻDYM Z NAS.. WIDZE ZE NIEKTORZY POCZYTALI TROCHE KSIĄŻEK I ŚWIECĄ DOOKOŁA:)
Pozdrawiam!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |