| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Moc kamieni | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Wielu ludzi wierzy, że kamienie posiadajš magicznš siłę i lecznicze właciwoci.
Niektórzy wierzš, że posiadajš pozytywnš energię, która wpływa na nasz organizm.
Wiadomo powszechnie, że wiara czyni cuda. Jeli więc kto nosi ozdoby z kamieni, wierzšc, że pomogš mu one we wszystkich egzaminach życiowych, to można się domylić, że tak się z pewnociš stanie.
Co WY o tym sadzicie??
|
|
http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=601
Na pewno słyszałe o takich kamieniach szlachetnych jak agat, opal, szmaragd czy szafir.
Czy jednak zdajesz sobie sprawę, że drzemie w nich cudowna moc uzdrowienia duszy i ciała, co można osišgnšć poprzez stosowanie rytuałów ochronnych?
Rytuały służš odnalezieniu samego siebie, sš wiadomym działaniem, by zebrać dobrš energię, nauczyć się, jak korzystać z mocy Natury, zmieniać na lepsze siebie i swoich bliskich, chronić się przed negatywnymi wpływami otoczenia.
Wibracje szlachetnych kamieni sš fascynujšcym wprowadzeniem w wiat magii.
Wsłuchaj się w siebie i odkryj, jakš wewnętrznš siłę daje Ci medytacja z kamieniami i naucz się wiadomie wykorzystywać magicznš moc kamieni, która w nich tkwi.
W ksišżce tej znajdziecie, obok dokładnego omówienia terapii kamieniami szlachetnymi, również rzeczowy opis najważniejszych i najpiękniejszych kamieni.
Kamienie szlachetne swš wielobarwnociš i cudownym blaskiem zawsze fascynowały ludzi.
Sš niepowtarzalne wskutek swej czystoci i piękna, a także dzięki twardoci i sile promieniowania.
Noszono je jako kamienie chronišce, leczšce i dajšce szczęcie.
Niedawno nowoczesna nauka potwierdziła lecznicze oddziaływanie kamieni szlachetnych i ich szczególnš, niewiarygodnš siłę promieniowania.
Energii miałem tyle, że nie mogłem spać.
Nie polecam takich zabaw.
Teraz noszę srebrny amulet z szafirem wykonany przez Ciszaka i jest dobrze.
[%sig%] |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Znane sa lecznicze własciwosci kamieni szlachetnych. Szafir - gasi goršczke, Szmaragd - wzmacnia wzrok, Bursztyn - pomaga leczyc złamania, zranienia. Kazdy z kamieni jest inny, a odpowiednio noszony lub podawany (np wspomniany Bursztyn w postaci pyłu pity z zimnš wodš zatrzymuje krwotoki wewnętrzne) ma inne własciwosci. Oczywiscie musimu takie znachorstwo czesto traktowac z przymruzeniem oka.. ale uwazam ze siła umysłu, woli i wiary gra tu dużš rolę . A wszelakie dziwne informacje zawartę sa z ksišzki "Kamienie życia"-Krzysztofa KArena, która polecam bo jest doc ciekawa :)
Moja mama pare lat temu była u wrozki. ktora dobierała jej jeden z kamieni szlachetnych tak aby pasował do niej.. do jej wibracji i powłoki. Zalecono po senasie kamien trzymac okreslony czas w wodzie z solš.. nastepnie nosic blisko siebie. KAmienie nie moze nikt dotykac bo inaczej straci swojš moc. No i Mamita nosi kamyk w TOrebce i wszytsko jej dopisuje :)
Pozdrawiam
[%sig%]
|
|
|
Kamienie pozwalajš na odbiór przez naszš skórę i jej receptory odpowienio zodulowanej energii, dzięki niej nasze organizmy mogš być zasielane i stymulowane w specyficzny sposób.
Pozdrawiam
Igor
ps. potem chodzi się jak na chaju ;)
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
oh jak widze znalazlam ludzi ktorzy sie tez tym interesuja... ;))
ja mam wiele ksiazek na ten temat i uwazam (z doswiadczen) ze kamienie naprawde maja ogromna sile. praktycznie w kazdym pomieszczeniu mam odpowiednie kamienie ktore sa albo za dobry sen lub neutralizacje promieni komputerowych odpowiedzialne. (lub 100 innych zeczy)
kamienie staly sie dla mnie nieodzownym towarzyszem zycia.
znajomym i rodzinie czesto daje kamienie w prezecie... kupuje je zawsze z mysla o danej osobie, trzymajac kilka roznych w dloni "pytam sie" ich ktory z nich do danej osoby pasuje. ostatnio kupilam kolezance czerwony jaspis nie wiedzac o tym ze ona ma zle wyniki badanie krwi. a wlasnie czerwony jaspis ma wlasciwosci lecznicze jesli chodzi o krew i naczynia krwionosne.
zastanawiam sie czy nie isc na jakis kurs czy cos w tam stylu... ale boje sie troche ze trafie na sekciarzy... wiec wole chyba wlasne doswiadczenia zdobywac.
drogi panie darku... prosze nie mowic do mnie slyszaLES!!! ja kobita jestem... ;)
|
|
|
Wystarczy kliknšć na link, aby się przekonać, że to cytat z ksišżki.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Pod ksišżkš.
[%sig%]
|
|
|
acha.... teraz wiem o co ci chodzi... z tym SLYSZALES!!!
sorry myslalam ze chodzi Ci o Moqui-Marbles...
ps. dzieki za maila! :(
|
|
|
To zamiast maila:
http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=57655&p=3
A poza tym, to polecałem Ci ksišżkę o OOBE.
[%sig%]
|
|
|
znałem kiedy dziewczę słodkie o nazwisku Głaz
beata....:)
miała ogromna moc działania
pozdro:)))
[%sig%]
|
|
|
a jak moge dopasowac kamien do siebie?w zaleznosci od tego co chce z niego czerpac?powszechnie uwaza sie ze do blizniat pasuje kamien tygrysi czy jakos tak....niepozorny taki....
|
|
|
Jakub ja tez wladam ogniem... pstryk i mam ogien w rece...
Nawet woda wladam... jeden ruch reki i pojawia sie woda!
powszechnie mowi sie na to...zapalniczka oraz kran
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |