| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Duchy! Co to jest? Czy to są błąkające się po świecie dusze?O ile one istnieją?! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
O Boże! Duch! :)
Wszyscy się go boją. Ja myśle że jeśli sie w nie nie wierzy to ich nie ma. I tak ich pewnie nie ma. Jeśli człowiek zakoduje sobie w mózgu strach do nich i że istnieją to potem boi sie wejść do ciemności, zostać sam w domu czy też przejść sie w nocy przez cmentarz albo przez ciemny las. Ja jeszcze sie nie spotkałem z żadnym z tych tajemniczych osobliwości. Satram sie o tym nie myśleć i przełamywać trudy związane z tym zjawiskem. Thanks!
|
|
|
To, że akurat duha nie widziałeś , albo go w tej ciemności nei było, nie znaczy, że ich nie ma. Otóż nie ma ich - ale w świecie żywych. Skoro tak, to są w świecie duchów. Rozważać można jedynie to, czy świat duchów istnieje. Ale zawsze będzie, czy faktycznie czy jako fantazja. Zgodnie z tym wywodem duchy zawsze istnieją.
P.S. Duchy zaprawdę istnieją, był tu kiedyś jeden na forum : )
|
|
|
Przeżyłem !!!,-duch.Teraz musze się pozbierać. Ps.- pozdrówka dla Tych co mnie pamiętają .Żyję w świecie Waszym i moim,-[naszym]!!!.Duchy to fakt.
|
|
|
hahaha :D - witam Starożytny Spiricie. Jakże me oczy się radują...
|
|
|
Dchy istnieją i nie da się temu zaprzeczyć :D Przynajmniej ja tak sądzę. No bo jak wytłumaczyć te wszystkie nawiedzenia?? Ja tam nie mówie o upiornych duchach, coo nękają ludzi jak w horrorach, ale duchy są, nawet jesli mi nie wierzycie :D
|
|
|
ja wiem że som bo nawet jednego widzialem i do dzisija niewiem kto to byl czy Anioł Stróż czy jakis inny a przytrafiło mi sie to podczas oobe("doswiadczenie poza ciałem") jak już do pokoju wracałem był nad tapczanem i powiedział do mnie"Porzuć to!Wracaj do ciała"....to nie był sen......nie rozumiem jak można w nie niewierzyćniema czegos takiego że jak ktoś niewierzy to ich nie zobaczy One sąi nikt i nic tgo nie zmieni!
|
|
|
http://members.lycos.co.uk/bedy/viewtopic.php?t=830&start=150
Pod tym adresem możecie przeczytać relację jednego z moich znajomych o tym co działo się w pewnej kamienicy, przeżył to, gdy pytam o szczegóły, niechętnie wraca do tego, odpowiada, lecz nie jest to dla niego przyjemne. Mówi, że nigdy tego nie zapomni oraz, że już nic dla niego nie jest takie jak przed tym. Wydarzenie to, na stałe wryło się w jego umsył. Wcześniej, dość secptycznie podchodził do tego typu spraw, obecnie nie reaguje na tego typu relacje jak przed tym - uśmiechem...
Jeśli macie ochotę - czytajcie i podzielcie się swoimi odczuciami jeśli będziecie chcieli.
pozdrawiam
|
|
|
Zapomniałem dodać, że należy się zarejestrować lub zalogować, jeśli się już jest zarejestrowanym...To adres inengo forum, pewnie go znacie.
pozdrawiam
|
|
|
Duchy mnie nawiedzają od kilku lat najczęściej gdy śni się mój ojciec to robi się coś złego w domu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |