Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Co znajduje się w czrnej dziurze?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

W czarnej dziurze może się znajdować np. życie pozaziemskie.

Nie zabardzo... wiąże się to z naturą czasu... czarna dziura może być pomostem do gdzieś indziej ( wstaw cokolwiek ) i do kogoś indziej ( wstaw cokolwiek )...

W czarnej dziurze jest czarno jak w ... u murzyna :) a bez żartów to tak nic nie ma, jesli swiatlo stamtąd nie wychodzi to co nic stamtad nie moze wyjsc, wyleciec. Ciemność, widze ciemność, ciemność widze...

Oj uwielbiam słuchać o czarnej dziurze szczególnie o tajemniczej osobliwości znajdującej się w samym centrum. (...)jesli swiatlo stamtąd nie wychodzi to co nic stamtad nie moze wyjsc, wyleciec(...) oj ja się z tym nie zgodzę http://zdjeciednia.republika.pl/020312.html jak widać jednak coś stamtąd wylatuje :) czarne dziury to wg mnie jak już powiedział Widelec wrota do innych światów w sensie wymiarów lub po prostu dzięki temu że posiadają tak ogromną grawitacje że są w stanie zagiąć czasoprzestrzeń okna do innych części wszechświata

Zgadzam się z Tobą MSOKIT84. Też myślę, że czarne dziury potrafią zagiąć czasoprzestrzeń i mogą być wrotami do innych częśći Wszechświata. I mam jeszcze jedną myśl. Wydaje mi się, że kwazary (czarne dziury bardzo daleko od nas) są związane z powstaniem Wszechświata - Wielkim Wybuchem. Bo przecież widzimy je dzisiaj jak wyglądały 13 miliardów lat temu. Może czarne dziury po jakimś czasie wybuchają (gdy wchłoną dość dużą ilość materii) i powstają nowe wszechświaty. :) P.S Ale zwariowana myśl co? hehehe.

Nie wierzę w coś takiego jak nieskończoność. Wszystko musi mieć jakąś liczbę tryliony czy kwadryliony a może i więcej ale nie wierzę w nieskończoność !. ;)

A co mnie obchodzi czy sie zgadzasie miedzy soba, zaproście wykształconego astronoma, z 20 letnim starzemi i bedziecie sobie mogli wtedy odniesc swoje wnioski do tego co jest udowodnione lub nie jest.

Jak niewiecie czegoś to zajzyjcie na kanał Discovery Sciente tam są różne sprawy dotyczące dziwnych zjawisk.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.