Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Polska zawsze była uzupełnieniem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1

Za czasów czerwonej zarazy Polska była uzupełnieniem Rosji teraz za czasów co tu dużo gadać zarazy USA jesteœmy uzupełnieniem USA.Lizanie dupy amerykanom nie zna granic Było Borne Sulinowo bendŸie Tarcza antyrakietowa nasze rzandy sprzdajš Polskie ziemie odzyskane na rzecz państw które olały nas po wojnie Rosja okupywała a USA nie pomogło tylko przyglondało sie teraz domaga sie polskiej częœci jako eksterytorjalnej zgoda na te rzandania jest niczym innym jak decyzjami władz dawniej prorosyjskich a obecnie proamerykańskich. Terytorjalnie jesteœmy w Europie płacimy składki a one idš na rozwój przedœiembiorstw w Europie jednak wolimy płacić podwójnie bo płacimy skałdki dla Europy a jednoczeœnie wspieramy gospodarkę USA,a jak mocno to widać choćby po prztargach wojskowych ale i nasza policja (Ford,GM-Opel). Ciekawe co rzšnd nasz ma na myœli mówišnc że jesteœmy sojusznikiem USA nobo przecież ja niejestem sojusznikiem sił okupacyjnych i USA nigdy bym nie bronił nie żucę sie przez Atlantyk by ratować USA,zresztš wraz z wybuchem wojny jakiej kolwiek sojusznicy przestanš być sojusznikami IIWS pokazała to bardzo wyraŸnie ale nasi oczywiœcie bęnda walczyć w USA jak niegdyœ w UK. Polska powina mieć Niezależnš Jednostkę Wsparcia Obrony Kraju nie zaleznš od NATO.Niezależne dŸiałania sš jedynie merytoryczne,a dŸiałania polityczne sš zaledwie w 2% kożystne dla Polski historja to takrze pokazała.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.