Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
nieznana energia ludzka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10

Nasza jednostka ludzka, wytwarza nie opisane dotąd surowce energii. Jestem mocno przekonany , co do teorii wedyjskiego żródła mocy człowieka aczkolwiek intuicja wewnątrz mnie zmusza mój pogląd myślowy do powiedzenia istniejącym regułą religii wedyjskiej stanowczego nie!, bowiem głęboko wierzę w byt, który jest inicjatorem powstania ludzkiego genomu, wierzę w Jego ingerencję i w zmiany jakie następują w człowieku, głęboko uduchowionego w świetle doktryny wiary w Jednego Stwórcę!.Teoria znanego Szipowa mówiąca o poziomie energii nazwanej przez niego absolutem(Nic) określa własnie Tego Boga, czy jak wy chcecie sobie Go określić, ale zawsze są jakieś wyjątki, jak sam Szipow mówi Ten Byt jest od nas uzależniony tak jak my od Niego, nie wierzę w to, bowiem znów przeczucie mówi mi że coś tutaj nie gra . Zadziwiające jest jedno, dlaczego mimo dowodów my Ludzie jesteśmy głęboko utwierdzeni w krótkowzrocznej idei samotności we wszechświecie.Dlaczego nasz egoizm i wyidealizowanie własnego gat przyćmiewa myśl mówiącą o życiu panującym poza naszym światem ? do milegon zobaczenia Proximus

Witam, Chyba matrixa ogladales :)

A właśnie że nie muśiał oglądać Matrixa bo to zypełnie inny rodzaj "mocy"(która nie jest prawdą) miałam robiony test na wykrycie moich "paranormalnych" zdolności na 10 pytan 9 odpowiedzi miałam poprawnych i to się podtwierdza i to wiele razy.Nie będę pisać jakie mam zdolności bo penie większość stwierdzi że idiotka ze mnie.I wyznaje tylko jednego mistrza ..... Jezusa! Ala

Od kiey to paranormalne zdolności mierzy się pytaniami ? Jezus, z tego co mi wiadomo jest na forum i nie przekazywał ci żadnych takowych. Chyba , że o tej sferze jego działalności mi nie wiadomo.

Niezrozumiałes o co chodzi, chodzi o to ze niektórzy uważają ze jeśli właśnie ktoś ma jakieś tam zdolności nawet takie mini to jest szatanem czy cos takiego, albo np.wróżki że używaja jakis tam kul czy takie tam.Ja miałam robiony test nie na pytania lecz w inny sposób którego nie zdradze. [%sig%]

ETAM JEZUS JA TAM WIEZE W ISTOTY POZAZIEMSKIE NIE JEST PRAWDA IŻ BÓHG STWOZYL ŻYCIE NA ZIEMI W 7DNI HEWHEHEHEHEHEHEHEHEHE BAJECZKA ŻYCIE POWSTAŁO POPRZEZ PRZYPADEK I W TO WIEZE A JEZUS NIE JEST RZADNYM MISTRZEM TYLKO KŁAMCĄ

nie ma to jak poprawna pisownia:)

:D :D :D

ja nie uwazam cie za idiotke tez mam rozne moce

A ja mam moc Jedi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.