Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Prosze wszystkich o pomoc!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Moja mama lezy w szpitalu! 100 %-owej diagnozy nie znamy. Lekarz (ktory sie juz kiedys pomylil!!) mowi ze to moze byc tumor, medium z ktorym mama sie skonsultowala mowi ze diagnoza jest bledna!!! Dwa dni przed operacja mama byla przekonana ze wszystko jest ok... niestety dzien przed przestala we wszystko wierzyc!!! Po operacji byla tak zamknieta w sobie... ze dalej nie wiemy nic!!! Medium z ktorym mama miala kontakt mowilo ze mama bardzo malo pozytywnej energii posiada... Wspominalo tez o tak zwanych negatywnych mysloksztaltach...zn. ze mama sama sobie szkodzi!!! Boje sie o nia!!! Chciala bym jej pomoc ale nie wiem czy starczy mi wlasnej energii by sobie z tym wszystkim dac rade... Czuje sie za slaba!!! Prosze wiec was o pomoc!!! Im wiecej pozytywnej energii tym lepiej!!!

HI!!! Dzwonilam do mamy!!! :) Wszystkie wyniki OK! Zn. choroba nie przeniosla sie na inne czesci ciala!!! :) Dzieki wszystkim za cieple slowa i za to ze byliscie / jestescie z nami!!!! Jutor mama wychodzi ze szpitala! Bedzie wprawdzie miala naswietlania... ale to poczatek dobrego konca! Mamy za soba 5 bardzo ciezkich dni... jestesmy super happy ze jest jak jest! serdecznie pozdrawiam!!! ola

;) Pozdro

Bez urazy, isis, ale jak ty to sobie wyobrażasz? Mam Ci tę energię gołębiem pocztowym wysłać? Czy napisać, że "Och jak mi szkoda twojej mamy."? Wiele to nie da. Szczerze współczuję tego co się teraz z niš dzieje, ale niczego tym nie zmienię. [%sig%]

wspolczucie (nie litosc) zmienia bardzo wiele
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.