Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Grypa - czy wirus ??
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Wielu z Was czytalo zapewne dzisiejszy temat na onecie lub na strone www.grypa.onet.pl jesli nie to zajrzyjcie. Czy niewydaje sie Wam, że jest to mydlenie oczu ludziom by odciagnać ich uwage od rzeczywistego problemu, który wynika z przeludnienia ziemi ?? Za kilka tygnodni dowiemy się, że wywołana grypa może być spowodowana rozsyłaniem zarazków przez grupy zamachowców. Oczywiscie może to być efekt uboczny użycia broni biologinczej w Iraku. A tak propo czy nie sądzicie ze ta wojna jest dobrym powodem do tego by użyć takiej broni ?? Każda wojna niesie ze soba wiele ofiar może ta jest wywołana nie tylko w celach ekonomicznych ?? a moze tylko mam wybujała wyobraźnię :) ps. czy możecie tez zostawic linki stron na ktorych tak jak tutaj mozna poczytac i zostawic temat do publicznej debaty ??

Nie wydaje mi się, by ziemia była przeludniona. Może ona podźwignąć o wiele więcej ludzi nież teraz bez problemu. Wszystko zależy od poziomu kulturowego i przestrzegania zasd higieny. Gdy tego nie ma , nawet gdy Europę zasiedlało by 43 mln. ludzi , wybuchałyby epidemie. Tak było, gdy czarna śmierć zebrała żniwo. Dzisiaj by nie odniosła takiego skucesu. Ziemia nie jest przeludniona , za to jest na niej za dużo niepotrzebnych ludzi.

Ja uważam że Terra jest ZARÓWNO przeludniona, JAK TEŻ za wielu jest na niej niepotrzebnych ludzi..... [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.