| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| WKRACZANIE WE SNY | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
|
Co zrobić aby przynić się osobie która cię NIE ZNA? Oczywicie ten sen ma być dobry :] Nie da się jako wymyleć tego znu i wysłac "do głowy" tego kogo?
|
|
|
jest kilka sposobow....
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
hmm.. Raczej nie można tego dokonać, uczestniczyć w czyich snach i kierować nimi mogš tylko istaty zmarłe. Kto kto żyje jest obecny ciałem tak jak np. ty nie moż komu się przynić " na rzyczenie". Takiej możliwoci nie ma. Przykro mi, ale jak kto cie nie zna to mu sie nie przynisz. Nawet jak by cie znał to ty nie możesz kierować jego snem i przynić mu się kiedy ty będziesz miał na to ochotę. Pozdrawiam.
|
|
|
do: DENIII (---.man.bydgoszcz.pl)
odpowiedz znajdziesz tutaj
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
jeli ma to sens z punktu widzenia nadwiadomoci osoby nišcej,
to twoje życzenie moze się spełnić,
jednak zrealizowanie tego pragnienia nie jako cel, ale jako skutek uboczny.
|
|
|
to zalezy od tego po co? wtedy wiadomo czy i ew. jak.
Ale zakladam, ze jesli jest po co - to nawet nic nie musisz robic. bo i tak sie wydarzy.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
OCZYWICIE ŻE SIĘ DA.NA POCZĽTKU MOJEJ NAUKI O MAGII BYŁA O TYM MOWA.
ALE NIGDY NIE BĘDE PRÓBOWAŁ.SKUTEK UBOCZNY:MOŻNA ZOSTAĆ W TYM NIE.ZASZKODZISZ SOBIE I TEJ OSOBIE W KTÓREJ SEN WEJDZIESZ OBOJE MOŻECIE SIĘJUŻ NIGDY NIE OBUDZIĆ.DLATEGO ODRADZAM TEGO TYPU CZARY.
POZDROWIENIA!!
|
|
|
Podałem linka.
Pewne rzeczy przychodzš z czasem same, ale nie jako cel sam w sobie, tylko jako rodek potrzebny do zrealizowania innych celów, lub jako skutek uboczny głębszego rozwoju.
Pamiętaj - większe możliwoci, to większa odpowiedzialnoć.
Zadaj sobie pytanie - co chcesz przez to osišgnšć i jakie to będzie miało skutki dla Ciebie i dla innych.
Informacyjne pokolenie internetu myli, że na wszystko dostanie krótkš, rzeczowš odpowied. Nawet zbyt dużo czytać im się nie chce. To jest kalectwo.
Do pewnych rzeczy trzeba dojć samemu, jest to przeważnie długa droga, rozłożona nawet na kilka wcieleń.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nie pytaj nikogo co masz robić, rób co chcesz, co czujesz.
Każdy ma własnš cieżkę.
[%sig%]
|
|
|
NIC NIE RÓB!! TROCHE ŻAŁUJE ŻE ZACZĽŁEM STUDIOWAĆ MAGIE!! JA ŻAŁUJE ALE TY NIC NIE RÓB!!!
|
|
|
wkraczanie we sny jest ryzykowne i to bardzo. Pewnie autor/ka chcił/a się przynić swojej cichej sympatii żeby zwróciła na niš uwagę. Powiem Ci, że nie warto! Ja kiedy sama próbowałam, fakt iż przychodziłam do mojego ukochanego we snach doprowaziło do tego, że kiedy mnie zobaczył na jawie uciekł - nie pomylał że jestem jego aniołem stróżem tylko że go opetałam. O mały włos moja "podróz" sko.ńczyła by sie spišczka... ale udało mi się ale od tamtego czasu nie chcę mieć nic wspólnego z magia...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |