Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kto odgrzebuje te stare tematy?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13

witam :) zakładam nowy temat bo jak chyba zdążyliście się zorientować pogubiłem się dawno w tematach starych :) Proszę tutaj na mnie bluzgać, krzywić się i przede wszystkim: stawiać konkretne pytania i zarzuty tyczące się tego w co wierzę i o czym jstem przekonany. Postaram się częściej zaglądać tutaj :) Bo widać, że jak mnie tylko chwilkę nie ma to odpadam i nie daję rady nadrobić wszytkich zaległości :) Z góry przepraszam. I jeszcze jedno: kto odgrzebuje te stare tematy? I po co? wiele z nich założyłem ja. Ma to jakis ze mną związek czy jestem egocentrykiem? Bo nie jestem w temacie... :) I czy mógłby mnie też ktos oswiecić tak pokrótce jakie kto stwanowiska w czym reprezentuje?? :D wiem ale mam wymagania :D Wybaczcie, to z powodu ciągłego braku czasu - choroby na którą cierpimy chyba wszyscy :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :) I niech optymizm będzie z Wami :)

Tak stare tematy... ale te jeszcze starsze, kiedy to grono pradawnych uczestnikow tego forum dyskutowalo. Niestety niektorzy znikneli, niektorzy przychodza niezwykle rzadko. Forum nie ma juz tego klimatu, kiedy to z lekkim poddenerwowaniem i podekscytowaniem otwieralo sie kolejne tematy i zabieralo glos w kolejnej arcyciekawej dyskusji. No i gdzie te czasy? Ciezko bedzie przywrocic forum dawny ksztalt ( Pozdrawiam wszystkich "bogów" tego forum - Szlahcica, Moskita, Wintera, Ducha oraz tych nowszych jak Leto, Assalut i Ciebie Brat tez hehe )

Zgadzam się z CT. Forum trochę straciło na klimacie ale widze że silnik grawitacyjny delikatnie wraca do czadów świetności, więc ja jestem w siódmym niebie. ;)

Dziękuję CT :) To miłe z Twojej strony :) Ale to forum na szczęście uległo pewnym modyfikacjom... :) I nadal byłoy ciekawe gdyby chciano rzetelnie na nim dyskutować... Ale sam musisz chyba przyznać, że nie było wcale niczym ciekawym kiedy mówiono o choćby tzw "dziejowym spisku"... Ciesze się że już takich tematów nie ma. Pozdrawiam :) Trzymajcie sie cieplutko :)

W tej samej minuci wysłaliśmy posty Assault! To chyba przeznaczenie ;) ;) ;) :D :D :D Pozdrawiam :) Trzymajcie sie cieplutko :)

Faktycznie ;)

:D

http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1143458&KAT=239

Leto czuje się pozdrowiony i śle re-pozdrowienia. ;) Moim (nie)skromnym zdaniem odgrzewanie starych topic'ów ma sens, gdy widzę po raz trzeci (czwarty, n-ty ?) tę samą dyskusję, prowadzącą do tych samych wniosków, z udziałem tych samych argumentów, tylko prowadzoną przez coraz młodszych dyskutantów... Lepiej odgrzać stary, znany wszystkim topic i "kazać" im poczytać, a nie wikłać się w kolejne deja vu.... [%sig%]

:D Leto przekonałeś nie :D Faktycznie ma sens :D Który to już raz? Drugi? Do dzisiaj pamiętam jak wmawiałeś mi że Ziemia jest płaska. I udało Ci się :D :D :D Dziś nastąpił drugi raz :D Chyba się starzeję ;) ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Czytam te twoje wypociny, czytam... I chyba zapominam języka polskiego - bo za diabła nie rozumiem, o czym ty u licha gadasz. Jaka "płaska Ziemia" ? Jakie "przekonałem" ? To JA niby mówiłem coś takiego ? Czy ty tak to zrozumiałeś ? [%sig%]

tym razem robie to ja [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

kto kto....przeczytaj ostatni post i bedziesz wiedział. [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.