|
|
Dzięki wam za uzmysłowienie że jestemy tworem laboratoryjnym i niemiertelni ludzcy bogowie przyglšdajš się naszemu rozwojowi :)
Że Żydzi sš winni całemu złu na wiecie i należy ich gnębić i nienawidzieć oraz walczyć z nimi !
Autor: Watcher (---.tbcn.telia.com)
Data: 25-06-2006 06:09
Mamy się cieszyć i kochać was za to?
Jasne że nie ! możesz nawet mnie zabić , chociaż Żydem nie jestem a Polaków nie opluwałem ! To tylko moje chore pojęcie dobra i nawyk a może głupie dšżenie i mniemanie , że nie wszyscy sš tacy li jak się ich pisze. Za chorobę nic nie mogę , ale uleczyłe jš :)
Rozwijam się i uczę ,że dobro dobrem sie nie zwycięża a Żyd , Żydem pozostanie więc dlatego to słowo nie tyle stało się co jest synonimem zła .
OK! i ta lekcja przerobiona!
Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl)
Data: 25-06-2006 02:05
Nie mylić "bogów" z Bogiem (Absolutem, ródłem) !!!
Rozumiem , Kartezjański epistemologia .
Enlil+Anu+Enki = Jedna trójca sumeryjskie
El+Baal+Jahwe= Jedna trójca ugaryckie
Autor: Dariusz Wendołowski (---.chello.pl)
Data: 24-06-2006 18:28
"Alleluja to nic innego jak Chwała Jahwe."
To może sięgniemy jeszcze głębiej?
Jahwe (Jehowa) to nikt inny jak sumeryjski Bóg Enlil.
Dobra :) jedni nazywajš Enlil inni Jahwe ale wszystko jedno i to samo :)) kapejszi :)
Autor: X-Scale (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-06-2006 02:16
Jeste tak zapatrzony w siebie i swoje Zajęcie, że nawet nie spostrzegłe,
że X-Scale wogóle nie rozmawiał z toba o Bibli, ani nie ma zamiaru rozprawiać w tym temacie
Sorry , to zwichrowanie genetyczne , jestem tak zapatrzony w siebie jak i ty , pochodzimy z tego samego ródła no nie?
No ja też nie mam zamiaru rozprawiać w tym temacie.
Jeszcze raz serdeczne dzięki za usunięcie wirusów umysłowych :) Dobra robota chłopaki.
Za duże mniemanie miałem o swoich racjach, cóż pryszczem sie okazały w porównaniu do waszej wiedzy, elokwencji i umiejętnoci przekazu.
Jestecie na prawdę wielcy !!!!
X-Scale i Dariusz
Na Watchera się nie boczcie, on wie co robi , nauczył " Żyda" jak nienawidzieć Żyda :)))
Watcher
Nie bocz się na X-Scale i Dariusza oni wiedzš co robiš , przyjmij w końcu jak nauczajš , że to nie Bóg Stwórca jest naszym Ojcem ale , że jest ich cały zespół laboratoryjny i nie ważne jak ich nazwiesz, ważne aby był im wierny w wierze, że to oni sš ojcami ludzkoci.
Siema :)))
|