Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Lepiej się nie narodzić
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

chyba wolę umrzeć, chyba wolałbym nigdy się nie narodzić

a ja wolałabym do australii :D ;) wola! włala! wlała-bym Ci chyba na goły tyłek ;) hmm .. a dlaczemu tak wolisz? [%sig%]

moze wolała by się nigdy nienarodzić niż żyć w œwiadomoœci że kiedyœ umrze........mhhhhhh

Pomyœl że jakbyœ się nie narodził to niemógłbyœ pomyœleć o tym aby się nie narodzić.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Eeee tam :/ Jebiesz

fajnie że żyje chociaż nie jest latwo ale jak słysze że kiedyœ umre bierze mnie paniczny lęk:/

to przyjrzyj się temu: dlaczego ten lęk Ciebie "bierze" na czym skupić się .. na "co" czy "dlaczego"? :)

Czemu lęk? Przecież każdy umiera! Ja się nie boję ani bólu ani œmierci.

A dlaczego niektórym œmierć kojarzy się z bólem? A rozumiem - wypadki, samobójstwo i te sprawy. A moim zdaniem œmierć to najprzyjemniejsza rzecz w życiu. Już kiedyœ, gdy opuszczałem ciało, to zbliżyłem się jakby do Boga, to była rozkosz nie do opisania. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

weŸ kur*a nie pisz tego gowna w kazdym temacie.... Na H*j sie chwalisz ze masz str z ksiazkami

szanowny(a) dupo proponuje ci zapoznanie się z nowym zjawiskiem jakim dla ciebie jest z pewnoœciš: sygnaturka zwana też czasami podpisem pod postem :-P pojawia się automatycznie

Mnie nie kojarzy się z bólem. Napisałam tak, ponieważ nie boję się œmierci. A bólu na marginesie też.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.