| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Seks oralny powoduje raka?????? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Przeczytałem to w Przekroju.
To chyba jaki moher pisał.
Chociaż to poważne czasopismo.
Chodzi o to że w wydzielinie sš jakie grzyby drożdżowe czy jako tak. 25% przypadków raka przewodu pokarmowego jest tym spowodowane.
Koniec z tym???? A ja i moja koietka tak to lubimy
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
ja mam misie....
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
ja mam 7 lat i o co chodzi na tych zdjęciach z tymi panami i paniami co ??? wytłumaczczie mi !!! proszę!!!!
|
|
|
no wlasnie, jak masz 7 lat, to co tutaj robisz ? i co robia (w tym czasie) twoi rodzice ?
- a chodzi dokladnie wlasnie o to jak w temcie, o sex oralny, ktory moze spowodowac raka...
pozdro
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |