Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
smieszne(chyba)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Dzieci miały przynieœć do szkoły różne przedmioty zwišzane z medycynš. Małgosia przyniosła strzykawkę, Kasia bandaż, a Basia słuchawki. - A ty co przyniosłeœ? - Pyta nauczycielka Jasia. - Aparat tlenowy! - Tak...? A skšd go wzišłeœ? - Od dziadka. - A co na to dziadek? - Eeeech... cheeee.... W szkole pani kazała narysować dzieciom swoich rodziców. Po chwili podchodzi do małego Jasia i pyta: - Dlaczego twój tata ma niebieskie włosy? - Bo nie było łysej kredki.

mnie jakoœ nie rozœmieszyło.

łysej kredki hahah

Wina tuska

Przychodzi kobieta do uczciwego ginekologa i mówi.Panie doktorze jestem już ósmy raz w cišży i chcę jš usunšć,bo z poprzedniej siódemki nic dobrego nie wyrosło sami mordercy, alkoholicy i gwałciciele,a z ósmego napewno wyroœnie złodziej.Skšd może to pani wiedzieć, przecież się jeszcze nie urodził.Wiem, bo jak się wczoraj podmywałam to mi zapierdolił mydło.

ale sie usmialam macie cos jeszcze bo to bylo swietne

haha, ale œmieszne, normalnie nie wyrabiam... [%sig%]

zgadzam sie ja spadam ide spac kocham was pa wyckret-buziaczki takie jak opisalam w jak cie calowac

Żona po przebudzeniu mówi do męża-wiesz kochanie œniło mi się wiadro pełne FIUTÓW,a mój teżtam był pyta mšż. Tak leżał na wierzchu i był najmniejszy.Następnego ranka budzi się mšż i mówi do żony-wiesz œniło mi się wiadro pełne CIPEK ,a moja też tam była pyta żona .Tak w twojej stało wiadro.

Jasio podejrzał, jak jego dziadek "załatwiał się" za stodołš. Po chwili pyta: - Dziadku, co to było takiego, co ci z rozporka zwisało? Dziadek nie bardzo wie, jak Jasiowi odpowiedzieć, więc mówi: - To był œlimak. - Tak też myœlałem - mówi Jasio - bo to do ch... nie było podobne! ------------------------------------------------------------------------ Kowalski poszedł z żonš na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło œwiatło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala œwiatło i mówi: - Stop, kurwa, stop! Trzeba ustalić jakieœ zasady, trzeci raz pod rzšd robię loda!!! ------------------------------------------------------------------------ Jedzie chłop wozem, zatrzymuje go policjant i mówi: - dzień dobry proszę kartę woŸnicy i kartę wozu Chłop pokazuje wszystkie dokumenty. Po chwili policjant zauważa podejżanie wyglšdajšce beczki na wozie chłopa - co tam wieziecie? - to? a, to sok z banana - sok z banana? Daj pan skosztować. Chłop nalał policjantowi do kubka, policjant próbuje - ależ ochyda! jedz pan Chłop do konia: - wio banan!

Jasio wchodzi do łazienki gdzie kšpie sie mama. Patrzy na cipe i pyta sie -Co to? -Szczoteczka - mówi mama -EEEEE ....... Tata ma lepsza bo na patyku - a ty skšd wiesz (mama) -Widziałem jak sasiadce zeby czyscił!!!

Polak Anglik i Francuz lecš samolotem.Nagle zaczyna spadac.Anglik se mysli "Gentelman by skoczył". Wypił cała whisky przeleciał wszystkie blondynki i wyskoczył krzyczšc " It's live English" Wszystko sie uspokaja. Lecz po 15 minutach znowu spada(samolot). Francuz se mysli " Anglik skoczył Francja nie gorsza". Wypił całe wino przeleciał wszystkie brunetki i wyskoczył krzyczšc "Vive La France".Wszystko sie uspokaja.Po chwili samolot znowu spada. Polak se mysli " Anglia w powietrze Francja w Powietrze to Kurwa ja tez!!!" Wypił wszystko co było w barku przeleciał wszystko co sie rusza i wyrzucił murzyna krzyczšc " ZA MOZAMBIK!!!!"

Polak niemiec i rusek załozyli sie z diabłem ze jesli ktos powie wieksza liczbe niz diabeł to nie pójdzie do piekła. Rusek: -Milion!! -Dwa miliony(diabeł) Rusek do piekła Niemiec: - Bilion! -Dwa biliony!!! Niemiec do piekła. Polak: -Powyzej huja i jeszcze wiecej!!! Diabeł nie zgadł.........

Polak Niemiec i Rusek założyli sie z diabłem ze jezeli wykonaja polecenie szamanki to nie rozwali ich kraju. Rusek wchodzi do namiotu a szamanka do niego : Jam jest szamanka z plemienia Kokosa wskocz mi na cipe nie dotykajšc włosa. Wskoczył dotknšł . Rosja niech spoczywa w pokoju. Niemiec wchodzi do namiotu a szamanka do niego : Jam jest szamanka z plemienia Kokosa wskocz mi na cipe nie dotykajšc włosa. Wskoczył.Dotknšł włosa. Niech niemcy spoczywajš w pokoju. Polak wchodzi a szamanka do niego Jam jest szamanka z plemienia Kokosa wskocz mi na cipe nie dotykajšc włosa A polak na to Jam jest Polak co broni mój kraj wskocz mi na hu_____ja nie dotykajšc jaj.

czemu kobiety maja male stopy?zeby mogly stac blizej zlewu

PISZCIE!!!!!!!!

myszka niemiecka wyglada z norki...kota ani widu ani slychu,skrada sie do barku,nalewa sobie drinka,wychyla i zadowolona smiga do norki. myszka rosyjska wyglada z norki...kota ani widu ani slychu,skrada sie do barku,nalewa sobie bimbru,wychyla i szczesliwa ze wykiwala kota wraca do norki. polska myszka wyglada z norki...kota ani widu ani slychu,idzie do barku,nalewa sobie szklanke wodki,nastepna,nastepna..."no gdzie ten jebany kot kurwa!"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.