| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| smieszne(chyba) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Dzieci miały przynieć do szkoły różne przedmioty zwišzane z medycynš. Małgosia przyniosła strzykawkę, Kasia bandaż, a Basia słuchawki. - A ty co przyniosłe? - Pyta nauczycielka Jasia.
- Aparat tlenowy!
- Tak...? A skšd go wzišłe?
- Od dziadka.
- A co na to dziadek?
- Eeeech... cheeee....
W szkole pani kazała narysować dzieciom swoich rodziców. Po chwili podchodzi do małego Jasia i pyta:
- Dlaczego twój tata ma niebieskie włosy?
- Bo nie było łysej kredki.
|
|
|
Przychodzi kobieta do uczciwego ginekologa i mówi.Panie doktorze jestem już ósmy raz w cišży i chcę jš usunšć,bo z poprzedniej siódemki nic dobrego nie wyrosło sami mordercy, alkoholicy i gwałciciele,a z ósmego napewno wyronie złodziej.Skšd może to pani wiedzieć, przecież się jeszcze nie urodził.Wiem, bo jak się wczoraj podmywałam to mi zapierdolił mydło.
|
|
|
zgadzam sie ja spadam ide spac kocham was pa
wyckret-buziaczki takie jak opisalam w jak cie calowac
|
|
|
Żona po przebudzeniu mówi do męża-wiesz kochanie niło mi się wiadro pełne FIUTÓW,a mój teżtam był pyta mšż. Tak leżał na wierzchu i był najmniejszy.Następnego ranka budzi się mšż i mówi do żony-wiesz niło mi się wiadro pełne CIPEK ,a moja też tam była pyta żona .Tak w twojej stało wiadro.
|
|
|
Jasio podejrzał, jak jego dziadek "załatwiał się" za stodołš. Po chwili pyta:
- Dziadku, co to było takiego, co ci z rozporka zwisało?
Dziadek nie bardzo wie, jak Jasiowi odpowiedzieć, więc mówi:
- To był limak.
- Tak też mylałem - mówi Jasio - bo to do ch... nie było podobne!
------------------------------------------------------------------------
Kowalski poszedł z żonš na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło wiatło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala wiatło i mówi:
- Stop, kurwa, stop! Trzeba ustalić jakie zasady, trzeci raz pod rzšd robię loda!!!
------------------------------------------------------------------------
Jedzie chłop wozem, zatrzymuje go policjant i mówi:
- dzień dobry proszę kartę wonicy i kartę wozu
Chłop pokazuje wszystkie dokumenty. Po chwili policjant zauważa
podejżanie wyglšdajšce beczki na wozie chłopa
- co tam wieziecie?
- to? a, to sok z banana
- sok z banana? Daj pan skosztować.
Chłop nalał policjantowi do kubka, policjant próbuje
- ależ ochyda! jedz pan
Chłop do konia:
- wio banan!
|
|
|
Jasio wchodzi do łazienki gdzie kšpie sie mama. Patrzy na cipe i pyta sie
-Co to?
-Szczoteczka - mówi mama
-EEEEE ....... Tata ma lepsza bo na patyku
- a ty skšd wiesz (mama)
-Widziałem jak sasiadce zeby czyscił!!!
|
|
|
Polak Anglik i Francuz lecš samolotem.Nagle zaczyna spadac.Anglik se mysli "Gentelman by skoczył". Wypił cała whisky przeleciał wszystkie blondynki i wyskoczył krzyczšc " It's live English"
Wszystko sie uspokaja. Lecz po 15 minutach znowu spada(samolot).
Francuz se mysli " Anglik skoczył Francja nie gorsza". Wypił całe wino przeleciał wszystkie brunetki i wyskoczył krzyczšc "Vive La France".Wszystko sie uspokaja.Po chwili samolot znowu spada. Polak se mysli " Anglia w powietrze Francja w Powietrze to Kurwa ja tez!!!" Wypił wszystko co było w barku przeleciał wszystko co sie rusza i wyrzucił murzyna krzyczšc " ZA MOZAMBIK!!!!"
|
|
|
Polak niemiec i rusek załozyli sie z diabłem ze jesli ktos powie wieksza liczbe niz diabeł to nie pójdzie do piekła. Rusek:
-Milion!!
-Dwa miliony(diabeł) Rusek do piekła
Niemiec:
- Bilion!
-Dwa biliony!!! Niemiec do piekła.
Polak:
-Powyzej huja i jeszcze wiecej!!!
Diabeł nie zgadł.........
|
|
|
Polak Niemiec i Rusek założyli sie z diabłem ze jezeli wykonaja polecenie szamanki to nie rozwali ich kraju.
Rusek wchodzi do namiotu a szamanka do niego :
Jam jest szamanka z plemienia Kokosa
wskocz mi na cipe nie dotykajšc włosa.
Wskoczył dotknšł . Rosja niech spoczywa w pokoju.
Niemiec wchodzi do namiotu a szamanka do niego :
wskocz mi na cipe nie dotykajšc włosa.
Wskoczył.Dotknšł włosa. Niech niemcy spoczywajš w pokoju.
Polak wchodzi a szamanka do niego
wskocz mi na cipe nie dotykajšc włosa
A polak na to
Jam jest Polak co broni mój kraj
wskocz mi na hu_____ja nie dotykajšc jaj.
|
|
|
myszka niemiecka wyglada z norki...kota ani widu ani slychu,skrada sie do barku,nalewa sobie drinka,wychyla i zadowolona smiga do norki.
myszka rosyjska wyglada z norki...kota ani widu ani slychu,skrada sie do barku,nalewa sobie bimbru,wychyla i szczesliwa ze wykiwala kota wraca do norki.
polska myszka wyglada z norki...kota ani widu ani slychu,idzie do barku,nalewa sobie szklanke wodki,nastepna,nastepna..."no gdzie ten jebany kot kurwa!"
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |