Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
SZUKAM LUDZI DOBREJ WOLI !!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Zbieram na Egzorcyste 300 pln , aby mi pomógł , jestem blisko tej kwoty każda osoba która zrobii To co napisze ponizej i bedzie to miała z tydzień przybliży mnie do tej kwoty , nie wyobrazacie sobie jakie dobro wyczynicie , kto zna demony ten wie co to znaczy dziekuje : Aby zarejestrować się w programie Eurobarre kliknij http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=265396552063 . Następnie klikamy zakładkę Installer. Po wykonaniu tej czynnoœci otworzy się nam okienko aby zapisać programa ebsetupfr.exe potrzebnego do zarabiania pieniędzy w Eurobarre. Trzeba go koniecznie scišgnšć i zainstalowac. Po zainstalowaniu i uruchomieniu programu zmieniamy na język angielski i postępuj następujšco : Wypełnij puste pola 1,2,3,4. W polu numer 1 - przydzielony jest automatyczny numer systemu, w miejsce *XXXX wpisujemy 4 dowolne cyfry np. 0000 lub 1111 W polu numer 2 - wybieramy swój kraj (Poland - Polska). W polu numer 3 - Podajemy swój adres e-mail. Na ten e-mail zostanie wysłana wiadomoœć z linkiem aktywacyjnym. Trzeba w niego kliknšć aby zapisac się w Eurobarre. W polu numer 4 - klikamy na przycisk ''ACTIVATE MY ACCOUNT'' i odbieramy e-mail z linkiem aktywacyjnym z naszej poczty. I już gotowe !!! po uruchomieniu windows uruchamia sie baner eurobarre im dłużej jest właczony tym lepiej po kilknieciu w dużš litere E mamy informacje o punktach 5000 punktow - 100 godzin , czyli niecały tydzien od kilku osob i jestem uratowany !!!

a ja zbieram 1000 zł , na biezšce potrzeby.

Tani ten egzorcysta, ja znam takiego co bierze 1500 zł, ale zajmuje się tylko najcięższymi przypadkami. Nie będę instalował jakiegoœ badziewia na komputerze, a podawanie maila = codzienna porcja œwieżego spamu. Opisz swój problem, to może ktoœ Ci za darmo pomoże. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ja zbieram na wymioty!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.