Zbieram na Egzorcyste 300 pln , aby mi pomógł , jestem blisko tej kwoty każda osoba która zrobii To co napisze ponizej i bedzie to miała z tydzień przybliży mnie do tej kwoty , nie wyobrazacie sobie jakie dobro wyczynicie , kto zna demony ten wie co to znaczy dziekuje :
Aby zarejestrować się w programie Eurobarre kliknij
http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=265396552063 . Następnie klikamy zakładkę Installer. Po wykonaniu tej czynnoci otworzy się nam okienko aby zapisać programa ebsetupfr.exe potrzebnego do zarabiania pieniędzy w Eurobarre. Trzeba go koniecznie scišgnšć i zainstalowac. Po zainstalowaniu i uruchomieniu programu zmieniamy na język angielski i postępuj następujšco :
Wypełnij puste pola 1,2,3,4.
W polu numer 1 - przydzielony jest automatyczny numer systemu, w miejsce *XXXX wpisujemy 4 dowolne cyfry np. 0000 lub 1111
W polu numer 2 - wybieramy swój kraj (Poland - Polska).
W polu numer 3 - Podajemy swój adres e-mail. Na ten e-mail zostanie wysłana wiadomoć z linkiem aktywacyjnym. Trzeba w niego kliknšć aby zapisac się w Eurobarre.
W polu numer 4 - klikamy na przycisk ''ACTIVATE MY ACCOUNT'' i odbieramy e-mail z linkiem aktywacyjnym z naszej poczty.
I już gotowe !!! po uruchomieniu windows uruchamia sie baner eurobarre im dłużej jest właczony tym lepiej po kilknieciu w dużš litere E mamy informacje o punktach
5000 punktow - 100 godzin , czyli niecały tydzien od kilku osob i jestem uratowany !!!