Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wiersze
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

Bulward zniszczonych marzeń Jedynš jakš znam Nie wiem gdzie prowadzi Ale jest dla mnie domem i idę sam Idę pustš ulicš bulwardem zniszczonych marzeń Gdy miasto œpi Jestem tylko ja i idę sam Idę sam Jedynie mój cień mi towarzyszy Moje płytkie serce tylko bije Czasem chcę, aby ktoœ mnie znalazł Póki to się nie stanie idę sam Idę w dół co dzieli mnie w umyœle Na granicy krawędzi i tam idę sam Czytaj między wierszami co się spieprzyło a co jest Ok SprawdŸ mi tętno wiesz że żyję i idę sam Jedynie mój cień mi towarzyszy Moje płytkie serce tylko bije Czasem chcę, aby ktoœ mnie znalazł Póki to się nie stanie idę sam Idę pustš ulicš bulwardem straconych snów Gdy miasto œpi Jestem tylko ja i idę sam Idę sam Jedynie mój cień mi towarzyszy Jedyny dŸwięk to bicie mego serca Czasami chcę, aby ktoœ mnie znalazł Póki to się nie stanie idę sam

Czas zapłonšć Boję się ciemnoœci One rozdzierajš mnie w samotnoœci Nie chcš zostawić mnie w spokoju i czas biegnie dalej Tylko trochę więcej energii życiowej, bo jestem tak chory i zmęczony SpowiedŸ patrioty, powinienem zmienić moje życie. Powiedz mi, dlaczego czuję się w ten sposób. Całe moje życie, staje na granicy. Zbyt wiele mostów zapłonęło. Zbyt wiele kłamstw usłyszałem. Miałem życie, ale nie mogę wrócić. Nie mogę tego zrobić, ono nigdy nie będzie takie samo. I wiem, że tego nie zrobię Muszę kiedyœ zapłonšć. Oni idš za mnš do domu, przeszkadzajš mi w spaniu. Ale znajdę miejsce, miejsce, gdzie oni nie będš mogli mnie znaleŸć. Być może jestem przegrany i być może jestem wystraszony. Ale zbyt wiele razy zamknšłem drzwi za sobš. Pozostawię to wszystko. Krzyż z linii granicznych. Stanę wobec prawdy, nie mam wcale czasu... Muszę kiedyœ zapłonšć.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.