Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Świat budzi się ze snu...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Ciekawe zdjęcia z jednej z demonstracji antyrzšdowej w USA. Amerykanie majš już serdecznie dosyć awantur wojennych, rzezi amerykańskich oraz bezwarunkowego poparcia USA dla największego wrzoda na Bliskim Wschodzie - Izraela, który stanowi największš przeszkodę dla œwiatowego pokoju. Od czasu powstania tego tworu pokój po II WŒ stał się jedynie marzeniem. Proszę popatrzeć na zdjęcia z demonstracji i na napisy. http://www.vnnforum.com/showthread.php?s=b7edde61a14b60f60815c481227b8069&t=34403 Tłumaczę niektóre. "Syjonizm - przekleństwo dwóch wieków" "Czy syjoniœci powodujš antysemityzm chronišc moralnoœć nie do uchronienia? Tak, syjoœci to robiš" "Busz psychotyczny morderca" "Pier...li㠜redniš klasę USA" "Zniszczyć żydowski Stan " "Wstrzymać opłacanie syjonistycznego ludobójstwa" "Popierać siły narodowo-wyzwoleńcze w Iraku - wszędzie" "Niech żyje długo opór Iraku" "Uwolnić Irak i Palestynę. Powstrzymać USA i Izraelskich morderców i katów. Skończyć z ich imperialistycznymi okupacjami" "911 jest oszustwem i przyczynš imperialistycznych wojen, w celu kontroli zasobów ropy oraz narzucania USA/Izrael rzšdów" Na żółtej kartce: "USA | Izrael partnerami w Iraku | Palestynie" (częœć nieczytelna) "Jestem Bogiem - portret Busha" I kilka innych... nie mam więcej czasu ale póŸniej dopiszę.

Gwoli œcisłoœci - Bush nie twierdzi, że jest Bogiem, tylko że słyszy głos Boga, który podpowiada mu, co ma robić. "Bóg nakazał mi, abym zadał cios al-Kaidzie, więc zadałem jej cios, a następnie pouczył mnie, żebym zaatakował Saddama, co też uczyniłem. A teraz jestem zdeterminowany, żeby rozwišzać problem na Bliskim Wschodzie." I dalsze wypowiedzi Georga H.W. Busha: "Nie, nie wiem, czy ateiœci powinni być uważani za obywateli czy też za patriotów. Jesteœmy narodem zjednoczonym pod sztandarami Boga." A teraz, co powiedział Gen. William G. Boykin: "George Bush nie został wybrany przez większoœć wyborców w Stanach Zjednoczonych. Został namaszczony przez Boga." "Powinniœmy najechać ich kraje, zabić ich przywódców i nawrócić ich na chrzeœcijaństwo." - Ann Coulter "W ludzkiej sprawiedliwoœci nie jest już widoczne prawie nic, co można by połšczyć z boskš sprawiedliwoœciš. Dotyczy to przede wszystkim powoływania się przez możnych tego œwiata na Boga przy podejmowaniu decyzji z pozycji władzy politycznej. Gdy możni posługujš się słowem 'Bóg', zawsze robi się niebezpiecznie." - Johann Kossner. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Niech robiš protest w jakimœ fajnym stylu, a tu taki kit

Pytanie , kogo Bush ma za boga , komu służy, jakiemu bogu?

Pewnie chodzi mu o teœciowš nazwya ja Bogie mzeby nie wlezc jej za skore ;) zapraszam na dyskusje o zjawisku zwanym "deja vue" http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=68441&t=68441

Wolare "Pytanie , kogo Bush ma za boga , komu służy, jakiemu bogu?" OdpowiedŸ: Bush jest sługš Lucypera, któremu zaprzysišgł oddanie podczas inicjacji do Scull 'n' Bone Society - ostro deminicznej organizacji, której Bush jest członkiem. Przyznał się do jej członkowstwa podobnie jak przyznał się John Kerry. Nie jest to tajemnicš. Okres inicjacji Bush okreœla jako okres, w którym 'narodził' się duchowo ponownie. Inicjacja polegała na wypiciu krwi ludzkiej z ludzkiej czaszki, przebywaniu nago w czarnej trumnie oraz pocałowaniu palca nogi wystajšcego z oczodołu czaszki ludzkiej. Za złamanie takiej przysięgi karš jest œmierć. Kennedy zaprzysišgł się podobnie jako Mason i zdradziwszy masońskie prawa dokonano na nim publicznej egzekucji.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.