Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Terazniejszosc nie istnieje
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Tak naprawde terazniejszosc nie istnieje. Przesłoœć i przyszłosć istniejš w jednej chwili zwanej terazniejszoœciš.Króra nie istnieje ponieważ to co robie stanie sie przeszłosciš a to co zrobie jest przyszłoœciš. Jednak te dwa czasy istniejš w jednym.Czasem ludzie rozpoznajš w ludziach cos znajomego choc wcale ich nie znajš.Moze widzš swojš postać w przyszłosci?Albo majš wizję - miejsce którego nigdy nie widzieli.Moze beda je widziec w przyszłosci? Ja już coœ takiego miałem. Dlatego to pisze. Choc mam 13 lat.Prosze was o odp.

HMMMMMMMMMM............... Masz sens. Jestes młody i zdol ny!!!

moim zdaniem tylko terazniejszosc sie liczy, tu i traz nie liczy sie co robiles kiedys albo co bedziesz robil...... [%sig%]

Wina tuska

A ile trwa terazniejszosc ??

Jakub Z Cybinki Jak będziesz miał pusty żołšdek i głód będzie Ci go skręcał pomyœl czy to teraŸniejszoœć czy już przyszłoœć :))))) a może jeszcze przeszłoœć ?

"A ile trwa terazniejszosc ??" Globalna teraŸniejszoœć jest Wieczna. Lokalne sš chwilowe. Wszystko zależy od promienia jaŸni/Œwiadomoœci

Terazniejszosci niema, jeœli by była miezona w czasie to by wynosila 0000000000000000000000000,1 sekundy do "N"-tej. Tak wiec ciezko powiedziec zeby bylo cos co niema miejsca w czasie a tym samym w przestszeni

Ale grawitacja teraŸniejszoœci istnieje??

Natalia skad jestes?

Nie znam i nei slyszalem o pojeciu grawitacji terazniejszosci, byc moze to jest zwiazane z czasoprzestrzenia ale tego to ja juz nie wiem

GraWitacja jest zwišzana z DUCHEM CzasOPrzestrzeń to TWORZYWO z którego powstaje FORMA manifestacji ŒWIATŁA poprzez "Œwiatło jest wyrażeniem energii generowanej przez grawitację." ŒWIATŁO jest WYRAŻANIEM Energii DUCHA/GRA-VITA-CJI <http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=66845&t=65082>
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.