| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Terazniejszosc nie istnieje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Tak naprawde terazniejszosc nie istnieje. Przesłoć i przyszłosć istniejš w jednej chwili zwanej terazniejszociš.Króra nie istnieje ponieważ to co robie stanie sie przeszłosciš a to co zrobie jest przyszłociš. Jednak te dwa czasy istniejš w jednym.Czasem ludzie rozpoznajš w ludziach cos znajomego choc wcale ich nie znajš.Moze widzš swojš postać w przyszłosci?Albo majš wizję - miejsce którego nigdy nie widzieli.Moze beda je widziec w przyszłosci? Ja już co takiego miałem. Dlatego to pisze. Choc mam 13 lat.Prosze was o odp.
|
|
|
HMMMMMMMMMM............... Masz sens. Jestes młody i zdol
ny!!!
|
|
|
moim zdaniem tylko terazniejszosc sie liczy, tu i traz nie liczy sie co robiles kiedys albo co bedziesz robil......
[%sig%]
|
|
Wina tuska |
|
Jakub Z Cybinki
Jak będziesz miał pusty żołšdek i głód będzie Ci go skręcał pomyl czy to teraniejszoć czy już przyszłoć :))))) a może jeszcze przeszłoć ?
|
|
|
"A ile trwa terazniejszosc ??"
Globalna teraniejszoć jest Wieczna.
Lokalne sš chwilowe.
Wszystko zależy od promienia jani/wiadomoci
|
|
|
Terazniejszosci niema, jeli by była miezona w czasie to by wynosila 0000000000000000000000000,1 sekundy do "N"-tej. Tak wiec ciezko powiedziec zeby bylo cos co niema miejsca w czasie a tym samym w przestszeni
|
|
|
Nie znam i nei slyszalem o pojeciu grawitacji terazniejszosci, byc moze to jest zwiazane z czasoprzestrzenia ale tego to ja juz nie wiem
|
|
|
GraWitacja jest zwišzana z DUCHEM
CzasOPrzestrzeń to TWORZYWO
z którego powstaje FORMA
manifestacji WIATŁA poprzez
"wiatło jest wyrażeniem energii generowanej przez grawitację."
WIATŁO jest WYRAŻANIEM Energii DUCHA/GRA-VITA-CJI
<http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&i=66845&t=65082>
|
|