Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
dowody na istnienie duszy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24

Proszę o wpisy. Czym Waszym zdaniem jest dusza i jakie sš dowody na istnienie jej po œmierci. Co sie z niš dzieje... Proszę o mocnš argumentację. Pozdrawiam!

Chyba rozumiem X-Scale o co Ci chodzi. Po zadaniu Ci tego pytania, prawie od razu pomyœlałem o tekœcie, który mi teraz poleciłeœ :) Chciałem go nawet tu wkleić, bo mam takš brzydkš cechę, że potrafię komuœ zadać pytanie, po czym sam na nie odpowiedzieć (to ta przeklęta rutyna, o której kiedyœ wspominałeœ w odniesieniu do mojej osoby). Na szczęœcie się powstrzymałem :) No tak, językiem odczuciowo-emocjonalnym można tak powiedzieć, ale "biotechnologiczno-naukowym" już nie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No tak hahahahaha I tak spełniajš się niektóre proroctwa- PO FAKCIE !!!!!!

jak znajde chwilke- to dam "biotechnologiczno-naukowym". :) teraz ustalily sie inne pri-O-Ri-teti Wolare... jakie proroctwo ci sie spelnilo tym razem?

Poczytajcie sobie wstep do przepowiedni Nostradamusa oraz dalsze kartki tej ksiazki, duzo jest tam o ciele astralnym i o tym, ze wlasnie najprawdopodobniej Nostradamus podrozowal w przyszlosci za pomoca duszy.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 24
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.