Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Opuszczam to forum.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13

Jak w temacie. Zbyt wielki œmietnik jest tutaj. Aurell nie kontynuuje już swojego tematu dotyczšcego przepowiedni. Mnie się tu odechciało już bywać. Ale nie do końca odchodzę. Znajdziecie mnie na Forum ZN pod nickiem Strumyœ. Tu nie będę więcej pisać. Pozdrawiam. 3mcie się.

Kolejny :-( no trudno. Żegnamy. [%sig%]

"jeœli chcesz mnie zatrzymać (spójrz odchodzę) podaj mi rękę jeszcze może mnie zatrzymać ciepło twojej dłoni uœmiech też ma własnoœci magnetyczne, słowo jeœli chcesz mnie zatrzymać, wymów moje imię słuch ma granice ostro zakreœlone i ramię jest o wiele krótsze niż słoneczny promień jeœli chcesz mnie zatrzymać, musisz się poœpieszyć krzyknij, inaczej głos twój nie dobiegnie do mnie proszę, pospiesz się, proszę, nie zatrzymywana odejdę i cóż z tego że przeklniesz tę ziemię cóż z tego że jš zdławisz mœciwymi rękoma w sypki piasek wpisujšc moje zblakłe imię jeœli chcesz mnie zatrzymać (patrz idę) daj rękę tchnij w moje usta oddech (tak ratuje się utopionych) nie mam wielkiej nadziei, długo byłam sama niemniej, uczyń to proszę, nie dla mnie, dla siebie" -------------------------------------------------------------------- "Jeœli zechcesz odejœć ode mnie nie zapominaj o uœmiechu możesz zapomnieć kapelusza rękawiczek notesu z ważnymi adresami czegokolwiek wreszcie - po co musiałbyœ wrócić wracajšc niespodzianie zobaczysz mnie we łzach i nie odejdziesz jeœli zechcesz pozostać nie zapomnij o uœmiechu wolno ci nie pamiętać daty moich urodzin ani miejsca naszego pierwszego pocałunku ani powodu naszej pierwszej sprzeczki jeœli jednak chcesz zostać nie czyń tego z westchnieniem ale z uœmiechem zostań" (Halina Poœwiatowska)

o boże popłakałem się, noł dont du dys.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

co to za Forum ZN? pomoze ktoœ rozwikłać ten skrót? :)

Forum Zjawisk Normalnych? :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Cynkowe? [%sig%]

a ic w pizdu poraz kolejny:> [%sig%]

Wina tuska

Won i nie wracaj

Uuu kolejny.. Widzę, że ja też powinnambyła założyć teamt : odchodzę........ Nie. Top zbyt sentymentalne. Poza tym i tak mnie tu nikt nie kocha.

Ja cie kofam ;)

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

czy mi sie zdaje czy strumyk sie udziela na forum ZN? :)

Strumyk Żegnaj Przyjacielu i Rozwijaj się Właœciwie dla Siebie samego ............. "To Były stopnie dla mnie , wszedłem po nich - w tym celu musiałem po nich stšpac . A one mniemały , że chciałem na nich spoczšc ..." F. Nietzsche. Ps. Na 30 Czerwca kupiłem wczoraj bilet do angli , a więc kropka nad I postawiona została . Widzę ... że jednak ... wielu odejdzie , by wielu zajęło ich miejsce , jednakże pytaniem jest ... Czy ukształtujš Myœl Ezoteryczno - Filozoficznš ukierunkowanš na Powagę ... Mšdroœc .. i Dobro ? ....... mam nadzieję . Bartku bo tak Ci na imie ... nie bšdz Wisielecem w swym Zyciu , i wypełnij rolę i zadanie Cesarza ktore właœnie przed tobš stoi otworem . Pamiętaj o Mšdroœci rzeczy codziennych żyjšc w Œwietle otaczajšcej Cię Materii .. byœ nigdy w życiu , nie czuł się żle , i odnalazł kolejny uzupełniajšcy twš drogę Sens . Ariel .... do 30 czerwca mam czas .. więc jeszcze pogoszczę ostatnie razy na tym Forum .
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.