Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nikt cię nie znajdzie! obiecuje!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

czemu zawsze tęskni się za tym co straciło i nie docenia się tego co się ma? Boję się!!! I hold my breath and check the time One minute no collapse If you only knew what I would do for you One thirty breathing lapse We\'re going in my voice is thin When I tell you to remember That no one will find you My promise from the heart If we part my pulse will guide you through Be still for a moment Everything depends upon you If you die I will die too Once we were heroes But everything has changed since then Now they recognize you too I stay too long something\'s wrong You walk out of the picture I hold my breath and check the time One thirty i collapse We went in my voice was thing When I told you to remember I\'m the evidence You passed the test and that\'s so good for you O love will you read the letters I will send to you Will I come along Will they let me out to take the test O love is the score enough for me to pass the test

Trzymam mój oddech i sprawdzam czas Jedna minuta żaden upadek Jeœli tylko wiedziałeœ co I zabiłbym ty Jednego trzydzieœci oddychajšcego przejœcia My w sprawie pójœcie w moim głosie jest cienkie Kiedy I każę tobie by zapamiętać Że nikt nie znajdzie ciebie Moja obietnica z serca Jeœli rozdzielimy się mój puls skieruje ciebie BšdŸ cichy na chwilę Wszystko jest zależny od ciebie Jeœli umrzesz I umrę zbyt Raz my byliœmy bohaterami Ale wszystko zmieniło się od tego czasu Teraz oni rozpoznajš ciebie zbyt Pozostaję zbyt długo coœ niewłaœciwy Wychodzisz z obrazu Trzymam mój oddech i sprawdzam czas Jednego trzydzieœci upadku i Poszliœmy w moim głosie był rzecz Kiedy I kazałem tobie by zapamiętać Ja mam dowód Podałeœ próbę i tę tak dobry dla ciebie Miłoœć zera chce, że przeczytałeœ listy, które I poœlę tobie I przyjdę Oni wypuszczš mnie, by wzišć próbę Miłoœć zera jest wynikiem wystarczajšco dla mnie by przejœć Co to jest za tekst????????????????????? http://med.stanford.edu/community/spotlight/images/koko.jpg

Co to jest za tłumaczenie?? Tak tłumaczšc to z mickiewicza i słowackiego wyjdzie bełkot.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

epoka translajtorów i popkultury się kłania haha. Komuœ było za ciężko wzišœć słownik (choćby z www.translate.pl) i chwile pomyœleć by przetłumaczyć to z angielskiego na polski (ewentualnie póŸniej z polskiego na nasz) ;-) Lenistwo czy wygodnictwo? A może Lepper?

...

wstrzymuje oddech i sprawdzam godzine/czas jedna minuta,brak zalamania/ciagle sie trzymam gdybys tylko wiedzial co zrobilabym dla ciebie wpol do drugiej-ciezko mi oddychac(?) idziemy do srodka/zapadamy sie(?)moj glos jest cienki gdy powiem ci bys zapamietal ze nikt cie nie znajdzie moja obietnica plynie prosto z serca jezeli sie rozdzielimy moj puls cie poprowadzi nie ruszaj sie przez chwile wszystko zalezy od ciebie jesli zginiesz ja zgine takze kiedys bylismy bohaterami ale od tamtej pory wszystko sie zmienilo teraz oni ciebie takze rozpoznaja zostaje zbyt dlugo cos jest nie tak wychodzisz z obrazu wstrzymuje oddech i sprawdzam godzine/czas pierwsza trzydziesci zalamuje sie weszlismy tam, moj glos byl(tu chyba chodzilo o thin a nie thing?)cienki gdy powiedzialam ci bys pamietal jestem dowodem przeszedles test i to dobre dla ciebie ja przyjde tez czy oni wypuszcza mnie bym sie poddala probie/testowi? o milosci moja czy przeczytasz listy ktore wysle do ciebie? milosc jest wynikiem wystarczajacym bym zdala test brakuje tu troche wiecej poetyckosci w tym tlumaczeniu ale sie staralam,i nie uzywalam slownika!!!

a no i wlasciwie to co to jest za tekst???

Wstrzymałem Oddech, Sprawdziłem Czas Chwila więcej bez Collapsu Gdybyœ tylko wiedział, jak wiele Zrobiłbym Dla Ciebie tchnienie 1/30 My w sprawie pójœcia w moim Głosie, który cienki jest Idziemy w moim Głosie, który cienki jest mówię Ci abyœ pamiętał że nikt Ciebie nie znajdzie Obiecuję z Serca Jeœli rozdzielimy się mój puls przeprowadzi Cię Powstrzymaj się na chwilę Wszystko zależy od Ciebie jesli zginiesz ja zgine takze kiedys bylismy bohaterami ale od tamtej pory wszystko sie zmienilo Teraz oni rozpoznajš ciebie zbyt TRWAM zbyt długo coœ niewłaœciwy wychodzisz z obrazu Wstrzymuję oddech i sprawdzam czas 1/30 znikam weszlismy tam, moj glos byl cienki gdy powiedzialem ci bys pamietal Jestem dowodem Przeszedleœ test i to dobre dla Ciebie Czy ja przejde tez? Czy oni wypuszcza mnie bym poddal się probie? O milosci moja czy przeczytasz listy ktore wysle do ciebie? Milosc jest wystarczajacym efektem bym przeszedł test (?)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.