Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Wszczepiają dzieciom mikrochipy
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

http://wiadomosci.onet.pl/1325555,69,item.html z pewnoœciš i na tym forum znajdš się ludzie którzy pochwalš ten pomysł, odrazu zaznaczę JA JESTEM P R Z E C I W N Y!!!!!!!!!!!!!!!! Oto do czego doprowadza kapitalizm! Wypełniajš się przepowiednie.

"W szpitalach, które wdrożyły system, zainstalowane sš czujniki. Dzięki temu przy próbie porwania dziecka, wyniesienia go poza budynek, uruchamiany jest alarm, a drzwi do obiektu sš automatycznie blokowane. Aby uniemożliwić usunięcie mikrochipu, władze szpitala trzymajš w tajemnicy, gdzie jest umieszczany. Nie sš o tym informowani nawet rodzice dziecka." Totalnie nie rozumiem tej argumentacji. Jaki jest odsetek przypadków porwań dzieci ze szpitala? Poza tym dlaczego informacja o miejscu wszczepienia jest ukrywana? łe się dzieje. Wszystko zmierza do TOTALNEJ inwigilacji.

kiedyœ słyszałem o zamiarach wprowadzenia mikrochipów zamiast dowodów osobistych czy paszportów, ale czy to się stanie nie wiem.

Teraz coraz wiecej roznej propagandy bedzie krazyc. Boja sie przyznac do tego, ze dotykaja kazdego bez czipow !!! Po co ta tajemnica ?????
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.