Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
........
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

o ja niemoge kurde wiara wy jestes normalnie popierdoleni :/ (nie wszyscy nie to ze robie jakas prowokacje ale kurde sami sie zastanowcie po co tutaj przychodzicie?? jesli sie komus niepodoba to niech stad spada a nie kurwa zostyawia bez sensowne komenty.... a propo to prosze aby wszyscy pisali na temat... anie jak np jest post o wywolywaniu duchow(sposoby) to polowa tylko pisze ze nieradzi no kurde po cholore to piszecie jak to nie wasza sprawa chca wywolac to dajcie im tego mozliwosc oni poniosa konsekwencjke i na pewno sa tego swiadomi..

ale o co ci chodzi? ;-)

no o to ze np niedawno czytalem w jakims poscie(juz niepamietam jaki :P) ze ktos napisal ze jak tu w chodzi to czuje sie jak w sredniowieczu no kurde a ktos mu kazal tu wchodzic?

każdy ma prawo czuć to co chce i o tym napisać. To jest forum wymiany poglšdów a nie zaœ forum przytakiwaczy wzajemnych. :-P Trochę tolerancji. Każdy ma prawo do swoich poglšdów. Pozatym, œredniowiecze to epoka która w porównaniu do dzisiejszej była znacznie mšdrzejsza i mniej ortodoksyjna* niż dzisiejsza, dzisiaj porównanie czegoœ ze œredniowieczem to komplement. Dzisiaj mamy coœ dużo gorszego niż œredniowiecze. *- niebawem się dowiesz co za gwiazdš stoi, cierpliwoœci...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.