| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Free Serwery na Fotki | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=darmowy+hosting+zdj%C4%99%C4%87&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=
"Autor: X-Bingo
Data: 14-05-2006 20:38
Bedę sprawdzać zawsze na google zanim zacznę zawracać Dupę.
;)" |
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
a czy spytałe dupy czy możesz użyć jej dane osobowe na tym forum szuineg?
|
|
|
Chodzi o to żeby dawać testnięte, a nie testować co gogle wyrzucš..
~szuineg:
ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY; ZAWSZE bedę PYTAĆ DUPY,czy MOGE użyć danych osobowych DUPY zanim UŻYJĘ dane osobowe DUPY;
|
|
|
A co tu jest do testowania??
Reszty wypowiedzi nie rozumiem i nie próbuje zrozumieć, antiUsa też.
|
|
|
hehe, szuineg? i ty byłe kepługiem podobno i mnie nie rozumiesz?
Nie rozumiem jak możesz naruszać prawo do ochrony osobistych danych dupy, powinienem napisać d-y, przecież to niemoralne. Jak mogłe! Teraz dupa będzie wszystkim znana!
|
|
|
ja nikim nie byłem, ja jestem. Kiedy może jeszcze będe, ale na razie jestem. A o dupie to rozprawę kiedy nam tu wkleiła bodajże gosia, a ja jestem senna.
|
|
|
szuineg: pamiętasz jak powiedziałe, że pewnie nie wiem, że rozmawiam z kilkoma postaciami które ty tworzysz (powiedziałe to jako kepług), to było nawet ciekawe,
może wrócić do tego bo czasem na forum robi się nudno :-P.
Dupa? Kim jest dupa? Czym jest dupa, że tyle o niej się mówi?
|
|
|
anti, kepług to nie byłem ja (poza jednym razem), ja byłem kepułg.
|
|
|
no tak, mi się myli, kepług i kepułg ;-), wiem że którym z nich byłe :-P
|
|
|
oj nie, gosiu jeli już mamy trochę poprosiaczyć, to ci powiem że cipka daje poczštek nowemu życiu, nie dupa :-P
|
|
|
W jezyku polskim dupa ma wiele znaczen. Nawet na fajna babke mowi sie dupa. Jak dziecko swedzi pipcia, to mowi, ze swedzi je pupka i pupka robi kupke. Potocznie w jezyku polskim narzady damsko meskie nazywa sie dupa.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |