Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Nowe channelingi
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2

Nadchodzi czas globalnych zmian, Wy, którzy dostrzec macie w życiu swym te zmiany, powstańcie, by z ułudy życia, przebudzić się do życia miłoœci, radoœci, dobrobycie. To czego oczekuje każde serce- nadchodzi. Już się dzieje. Od Was ukochani zależy, czy zechcecie otworzyć swe serca, czy zechcecie uwierzyć w swojš moc i kreować Wasz œwiat, wolnoœci, miłoœci pokoju. Istoty Œwiatła otaczajš Was, otaczajš Ziemię, oczekujš z miłoœciš na Wasze wezwanie. Każdy z Was ukochani może poprosić o przebudzenie, œwiadome wzrastanie w miłoœci Boga. Ci, którzy jeszcze tego nie dokonali, niech spieszš się, bo życie, po cóż marnować na smutek, choroby, zapomnienie, gdy radoœć miłowania czeka i puka do serc Waszych. ZbudŸcie się Ukochani w jednoœci, w przecudnym œpiewie duszy podšżmy drogš ku œwiatłu. Oczy Wasze niech pełne radoœci będš, a serca niczym ocean, w którym miłowaniu końca nie ma. Wycišgnij dłoń ku niebu i przywołaj swego Przewodnika, by przemówił do Ciebie i drogę wskazał, którš iœć masz, byœ mógł przebudzić się szybciej ku drodze œwiatła. Ten, który miłoœciš jest posłał swych wysłanników, aby pomogli Wam tę drogę odnaleŸć i nie tracili już czasu na opór i zbyt długie poszukiwania. Jeœli czujesz, że dusza Twa woła o przebudzenie, gdy zmartwychwstać chcesz, wstań, ja idę, by drogę Ci wskazać. Drogę serca, drogę miłoœci. Każdy z Was może na drogę tę wstšpić, ja czekam, by rękę Wam podać i przeprowadzić Was na drugš stronę, na stronę wiecznego miłowania. Jezus /spisane -maj 2006/ Nowe channelingi i inne infromacje dot. reinkarnacji, rozwoju duchowego, uzdrawiania, znajdziecie na stronie www.zyjwmilosci.orge.pl [%sig%]

Zlo tez tak kroczy !!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 2
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.