Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MIDI LIVE
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Wypowiedzcie się na temat Midi! Co sądzicie o niej i czy jest w pożo! Manswet nigdy wam nie wybaczy,że skasowaliście mój temat!Latarnik kocha MIDI!

Midi jest wpożo. Twoje poczucie chumoru czasem mnie bawi, ale niektóre kawałki były szczeniacko-chamowate. Dlatego jeśli ci da kopa w tyłek to ją zrozumiem.

Latarnik a co ty tak do tej Midi lecisz? znasz ją? powiedz dlaczego akurat Ją kochasz? A znając Midi to da ci pozadnego kopa. Zwłaszcza za tytuł tematu..... coś ci sie marzy?:-P

A o co ci chodzi Disable Hero?Midi to nasza przyjaciółka i c h u j ci do tego czy Latarnik powie, że Ją kocha.Jak nie wierz to my cały czas utrzymujemy z nią kontakt.To nasza przyjaciółka, a może dla Latarnika coś więcej. I k u r w a nie mów, że Ją znasz bo c h u j a Ją znasz.I nie woś się tak bo w p i e r d o l załapiesz.

Disable Hero p i e r d o l się . Midi jest wpożo a czy ona nas zna czy nie to c h u j cie obchodzi to nasza przyjaciółka i my ją kochamy a ty umyj cycki

Kto się dołączy aby targać disable hero targajcie go to k u t a s. j e b c i e go w dupe

OOOOOO wiadomo że ona jest super extra laska której nic nie brakuje :]

Ta strona śmierdzi kałem a wy wszyscy nim śmierdzicie!!! umyjcie pierogi i potem pogadamy!!!

Tu na dole przy wpisach pisze:"Prosimy nie używać wulgaryzmów oraz nie promować innych stron. Listy tego typu będš cenzurowane. " Ale ja się nie czepiam.

W ogóle kto to jest ta MIDI?

Bez przesady, co wy piszecie?!!!!

EEee.. nie poruszajmy już tego tematu ;( to było pszykre... musialam opuscic nasz eforum wlasnie z powodu tego POSTU ;( ktos kiedys dowiedzial sie ze jestem tu czesto... i dla dobra nas wszystkich na jakis czas postanowilam odejśc... ale jak widac powrocilam... Bo po co czytac takie głupstwa?! jest wiele ciekawszych rzeczy do przedyskutowania ..Pozdrawiam...

Hej, "ezu, co to za język!!!!!!" właściwie to po co ty to napisałeś? Widzisz, że dziewczyna się wstydzi!

Nie macie ciekawszych tematów! To jest forum do spraw niezwykłych? Czy jakaś tam "Midi" do nich należy?

Następny kretyn... Jak nie masz oczu żeby czytać to tu poprostu nie wchodz!

HEh wkacu jakaś wyrozumiałą osóbka(Arwena)... DZIĘKI...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.