| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| MIDI LIVE | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
|
Wypowiedzcie się na temat Midi! Co sądzicie o niej i czy jest w pożo!
Manswet nigdy wam nie wybaczy,że skasowaliście mój temat!Latarnik
kocha MIDI!
|
|
|
Midi jest wpożo.
Twoje poczucie chumoru czasem mnie bawi, ale niektóre kawałki były szczeniacko-chamowate. Dlatego jeśli ci da kopa w tyłek to ją zrozumiem.
|
|
|
Latarnik a co ty tak do tej Midi lecisz? znasz ją? powiedz dlaczego akurat Ją kochasz? A znając Midi to da ci pozadnego kopa. Zwłaszcza za tytuł tematu..... coś ci sie marzy?:-P
|
|
|
A o co ci chodzi Disable Hero?Midi to nasza przyjaciółka i c h u j ci do tego czy Latarnik powie, że Ją kocha.Jak nie wierz to my cały czas utrzymujemy z nią kontakt.To nasza przyjaciółka, a może dla Latarnika coś więcej. I k u r w a nie mów, że Ją znasz bo c h u j a Ją znasz.I nie woś się tak bo w p i e r d o l załapiesz.
|
|
|
Disable Hero p i e r d o l się . Midi jest wpożo a czy ona nas zna czy nie to c h u j cie obchodzi to nasza przyjaciółka i my ją kochamy a ty umyj cycki
|
|
|
Kto się dołączy aby targać disable hero targajcie go to k u t a s. j e b c i e go w dupe
|
|
|
OOOOOO wiadomo że ona jest super extra laska której nic nie brakuje :]
|
|
|
Ta strona śmierdzi kałem a wy wszyscy nim śmierdzicie!!! umyjcie pierogi i potem pogadamy!!!
|
|
|
Tu na dole przy wpisach pisze:"Prosimy nie używać wulgaryzmów oraz nie promować innych stron.
Listy tego typu będš cenzurowane.
" Ale ja się nie czepiam.
|
|
|
EEee.. nie poruszajmy już tego tematu ;( to było pszykre... musialam opuscic nasz eforum wlasnie z powodu tego POSTU ;( ktos kiedys dowiedzial sie ze jestem tu czesto... i dla dobra nas wszystkich na jakis czas postanowilam odejśc... ale jak widac powrocilam... Bo po co czytac takie głupstwa?! jest wiele ciekawszych rzeczy do przedyskutowania
..Pozdrawiam...
|
|
|
Hej, "ezu, co to za język!!!!!!" właściwie to po co ty to napisałeś? Widzisz, że dziewczyna się wstydzi!
|
|
|
Nie macie ciekawszych tematów! To jest forum do spraw niezwykłych? Czy jakaś tam "Midi" do nich należy?
|
|
|
Następny kretyn... Jak nie masz oczu żeby czytać to tu poprostu nie wchodz!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |