Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
O co tutaj chodzi :(
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19

Chcialem sie podzielic ciekawym / nie ciekawym przerzyciem. dzisiaj bedac na imprezie a wlasciwie bedac po niej i zawszedwszy do kolezanki (dluga historia), ...... dostalem z plaskiej (reki) od mamy tejze koleznki, nie wiem doklanie o co moglo chodzic (pewnie nie ten sam poziom wibracji ;) ). Troche mnie to zdolowalo... nie wiem w jakim celu o tym pisze jednak pisze, chyba zeby dostac "zjebki" od Was, wspanialej ekipy z ejsi ;) aha ta kolezanka to taka bardzo bliska kolezanka, teraz jest z moim kolega (od urodzenia prawi..., strasznie dluga historia zwiazana z tym wsztstkim, 100% nie chcenie tego czytac :( ) No zdolowalem sie ogolnie, szcegolnie zachwaniem Jej Mamy :( Sorry za taki esyfiaste tematy ale chcialem sie wygadac... Pozdro dla wszystkich Trzymjcie sie ludki... ;)

Ja bym jej oddal z liscia

Z kopa w zęby]:-> A oto hymny naszych kolegów/idiotów z boiska: "Słuchaj Jezu jak Cię błaga lud Zwróć Areczce I ligę zwróć My czekamy prawie 20 lat A nam I ligi w Gdyni cišgle brak WeŸ pod rękę Lechię swš IdŸ nad morze, utop jš I zaœpiewaj jej - Jednej ku**y mniej, hej!" piękna piosenka nie ma co :D:D:D [%sig%]

Nikt cytuję cię "rzygac mi sie chce jak cie czytam, buziaki ci sle :)" i to jest true.

pojechalas arwena;D

Moja wina że mamy takich kiboli? [%sig%]

Dostałbyœ jeszcze raz, ale już mnie ręka bolała. A za co? Za to że jesteœ takš cipkš, tyle razy cię prowokowałam abyœ uczynił krok w mojš stronę, ale ty wolałeœ tš małolatę. Ja bym ci pokazała co znaczy rozkosz, a sama także nie miałam ostatnio facia i ty byłeœ mojš ostatniš nadziejš. Jak chcesz się poprawic to wpadnij dziœ po 21 do mnie z białš różš - zabawimy się, chyba że tchórzysz?

Mama kolezanki czy jak ci tam jestes zalosna totalne zero :/

Pierwszy normalny temat na tym forum... Chętnie zajšłbym stanowisko, ale nie znam szczegółów. Jedyne co w takiej sytuacji można doradzi c to cierpliwoœć i wiara w to że będzie leppej :-) Pax :-) [%sig%]

"Leppiej"? Jak "Leppiej" zostanie prezydentem to bedzie znaczyło że nadchodzi zagłada. [%sig%]

Najlepiej byloby jej oddac z liscia badz piesci... :)

Teraz to już za póŸno. Ale podczas takiego zdarzenia uklęknšłbym przed jej mamš, zapytał smutnym głosem "za co?" i pocałowałbym jš w rękę. Miałbym dzięki temu względy u jej mamusi. Prawdopodobnie ktoœ naopowiadał, co robiłeœ na tej imprezie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dariusz, ja tam wpadlem tylko podlaczyc neta, racja byla tam impreza... Chodzi mi o ludzi, dlaczego tacy sa?

Np. z zazdroœci. Albo ktoœ coœ przekręcił (tzw. głuchy telefon). Komuœ mogło zależeć na tym, aby Ci zaszkodzić. Ja już trochę latek mam, a nadal nie mogę zrozumieć, dlaczego ludzie sš, jacy sš: nieuważni, nielogiczni, nieczuli, niewrażliwi na pewne wibracje. Nie umiejš się posługiwać ani rozumem, ani czuciem. Smutne to wszystko. Ciężko zrozumieć takie rzeczy, zwłaszcza jak nie pochodzi się stšd. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Dariusz, ale Ty masz wyobraznie !!!!

Coœ mi się przyczepiło do buta. [%sig%]

Jak wlazles w gowno, to bedziesz madry !!!

Wyglšda na rzepa. [%sig%]

To bedziesz musial dac sobie z nim rade sam. Do rzepki zwyklo sie w Polsce organizowac pomoc.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.