| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Szukam SPRAWDZONEGO sposobu na wywołanie ducha | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
Znacie sposób, ale sprawdzony , skuteczny i prawdziwy na wywólanie ducha?? Chciałabym mu zadać pytanie. Ale nie chodzi mi o seans spirytystyczny tylko o normalne WYWOŁANIE ducha.
|
|
|
Zacznę może w ten sposób. ów wywoływany 'duch' najczęciej jest demonem podszywajšcym się pod kogo ze zmarłych.
Nie jest to bezpieczna zabawa i może zakończyć się tragicznie lun w najmniejszym przypadku, wielce nieprzyjemnie.
Gwoli ciekawoci, istnieje MNÓSTWO materiałów z 'tamtej' strony, wiele wypowiedzi, przwidywań, wyjawionych tajemnic.
Po dosyć bliskim zbadaniu tych rzeczy zauważyłem, że informacje otrzymywane z 'tamtej' strony sa tak samo wiarygodne, jak z tej strony.
Inaczej mówišc - kłamstwa zdecydowanie przeważajš.
Tak więc niczego nie stracisz, jeżeli skontaktujesz się z jakimkolwiek duchem.
Najprawdopodobniej kto podszyje się pod kogo tobie bardzo bliskiego, i przekaże ci mnóstwo kłamstw.
Oczywicie będzie znał w zadziwiajšcy sposó pewne detale, o których tylko ty i zmarły mógł wiedzieć. Nie wiemy w jaki sposób demony zbieraja te informacje ale wiemy że je posiadajš i nie można im absolutnie wierzyć.
Serdecznie pozdrawiam...
|
|
|
SPRAWDZONY sposób na wywołanie ducha?
Ja proponuje wypić bardzo dużš iloć napoju zwanego pospolicie spirytusem.
I potem ić na cmentarz o północy - wyjštkowe doznania ezoteryczne gwarantowane - szczególnie po niefortunnym wpadnięciu do przygotowanego przez grabaża dołka, albo po starciu z lastrykowym dwumetrowym krzyżem, albo po kšpieli w cmentarnej studzience :D :D :D
|
|
|
jEZELI wywołšsz ducha najprawdopodobniej odbierze Ci on rozum ewentualnie Cie zje wybor nalezy do Ciebie
|
|
|
ja znam: we zarzuć kwasa i id do lasu w nocy z pewnociš go zobaczysz.
Ewentualnie możesz się zabić, wówczas powiniene zobaczyć jakiego ducha :-P
choćby swojego
"a ja pishe pishe i pishe strenimi pajlot naszych lin" - zaklecie na ducha
albo "artileristi stalin dał prikaz"
|
|
|
"Znacie sposób, ale sprawdzony , skuteczny i prawdziwy na wywólanie ducha?? Chciałabym mu zadać pytanie. Ale nie chodzi mi o seans spirytystyczny tylko o normalne WYWOŁANIE ducha."
?!? DUCH jest wszedzie.
Chodzi Ci o skontaktowanie sie z DUSZĽ?
Albo może napisz dokładniej, PO CO chcesz KOGO/CZEGO/CO wywoływać..
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |