| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| prawda o mieszkańcach ziemi | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
|
to forum miało na celu (jak sądzę) debatowanie na tematy mocno wybiegające poza obczar naszego globu ale może warto stworzyć forum alternatywne...już wyjaśniam:
sądzę że w nas ziemianinach jest tyle fascynujących i niesamowitych cech, że i nad nimi warto podebatowac.
na początek o wybrańcach czyli takich jak ja...niektórzy ludzie nie tylko patrza ale też widzą: dla mnie każdy kogo poznaje jest jakby tabula rasa i zawsze sukcesywnie staram się tę kartę zapisywać. gdy już jest pełna przemyśleń i wnioski są gotowe do odczytania NIKT NIE CHCE ICH SŁUCHAĆ! rola neo:-) nie jest łatwa- szyderstwa i szykany, wysmiewanie sie i kpiny. jednak sądzę ze warto czasem widzieć. ta umiejętnośc jest troszke uciązliwa gdyż pozwala na jasnowidzenie- mozna przewidziec czyjeś błędy i boli tym bardziej, gdy dana osoba nie chce mojej opinii nawet wysłuchać nie mówiąc już o zastosowaniu sie do rad. czyżby prawda była taka że ziemianie prawdy o sobie znać nie chcą?
nauczona doswiadczeniem nie staram sie im na siłę ów prawd przekazać ale jesli ktoś z was ma przemyślenia na ten temat bądź zupełnie sie z moja teorią wybrańca nie zgadza- napiszcie.
zaznaczam ze nie uważam sie za boga i nie jestem nieomylna. jednak "głupie teorie" działają i trzeba tylko w odpowiedni sposób na to popatrzeć oraz troche sie ukorzyć. powiem tez że swoje błędy tez widze choć niekiedy trochę nie w porę...;-)
jesli chodzi o moje przemyslenia to za duzo ich na raz ale stopniowo powiem wszystko jak na spowiedzi u policji mysli wielkiego brata...
pozdrawiam
marcioszka
|
|
|
Nie mów o sobie marny jogin. Nie ma czegoś takiego. Znam jednego Bhakti-jogina - w pracy płucze usta co jakiś czas a wykonując swoją robotę jest umsłem zupełnie gdzie indziej. Wogóle jest to zdrowy człowiek, szczupły.
|
|
|
haha winter- fajnie to ująłeś...czekamy na mistyczne doświadczenia.
|
|
|
Abym je opsisał i abyście zrozumieli ich istotę , musielibyście siedzieć w temacie. Chocaiżby wiedzieć , czym są czakry i nadis. Nie widzę sensu pisania o rzeczach , które nie bedą dla was zrozumiałe.
|
|
|
temat umarł???????????
nie!!!!!!
raf winter brat- co z wami??
|
|
|
"To samo jak zobaczę jakiegos człowieka albo przedmiot - rozmyślam o typach ludzi i ich roli " Nie zazdroszę ci Winter, bo ty jak zobaczysz jakąś kobietę to od razu w głowie świta ci myśl, że "służy" tylko do przetrwania gatunku, a może zmieniłeś zdanie? Wydaje mi się, że większość wie co to są czakry i nadis więc może opowiesz coś o swoich przeżyciach? Jak nie wiedzą to wyjaśnij krótko albo ja to zrobię.
|
|
|
Jak zwykle idziesz na łatwiznę Winter:) A może wszyscy wiedzą, więc po co mam się produkować...chyba, że nie wiedzą to o.k.:)
|
|
|
Dawno mnie tu nie było. Ale chyba już nikt tu nie gada. :(
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 71 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |