Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czym tak naprawdę jest Siła Woli?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

Czym tak naprawdę jest Siła Woli? Czy ktoœ z was umie zrobić tak, aby solniczka do was "przyleciała"? Jeœli tak, to proszę mi powiedzieć jak to się robi.

Czlowieku, Ty myslisz, ze to zalezy od silnej woli ??????????

Wiadomo nie od dzis ze za wszystkim stoi HAARP, silnej woli prosze tu nie mieszac:)

za dużo soli szkodzi na serce :-P już wolałbym żeby przyleciał mi karton konopii indyjskich :-P

Istnieje różnica pomiędzy indywidualnš mocš płynšcš bezpoœrednio z Prawa Jednoœci a mocš dostępnš na skutek połšczonego zrozumienia Prawa Jednoœci przez duszę grupy. Jedna osoba, oczyszczona ze wszystkich skaz, naprawdę mogłaby ruszyć górę. Tym niemniej, w przypadku masy rozumiejšcej jednoœci, każda jednostka może zawierać dopuszczalnš iloœć zniekształcenia, a jednak masowy umysł mógłby poruszyć góry. Sš w tym czasie tacy pomiędzy waszymi ludŸmi, których czystoœć jest już jednym z inteligentnš nieskończonoœciš. A ja nie używam ani soli, ani cukru, ani maryhy. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

ciekawe rzeczy piszesz, ale mimo to zapal sobie czasami ziółko, dobrze robi ;-) znacznie mniej szkodzi niż tytoń i alkohol a pozatym co najważniejsze pomaga w duchowym rozwoju (mówię całkiem serio).

Chyba że palisz codziennie od iluœ lat, wtedy to jedynie możesz sprawdzić swojš siłę woli i przestać.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

ja palę sporadycznie, ale przeróżne nałogi (łšcznie z takimi o których niewarto pisać) udawało mi się rzucić ;-), ale powiem jedno: abstynenci to sš ludzie którzy nigdy nie sprubowali œrodków odurzajšcych i trzymajš się od nich z daleka (a często nawet nie chcš o nich rozmawiać), ale to jest błšd, i moim zdaniem oni sš najbardziej narażeni na wszelkie nałogi, bo nie wyprobowali siły swego organizmu zanim popadnš w depresje. Więc gdy dopadnie ich jakieœ kolosalne zmartwienie mogš swój abstynentyzm radykalny nagle porzucić. Życie jest piękne jeœli się czasem wpada w nałóg jakiœ, a póŸniej człowiek z niego rezygnuje, wtedy to jest siła woli :-P

No dobra, to idę na balkon na papieroska :) Wczoraj nie chciało mi się palić, ale dzisiaj jak sobie poczytałem o nałogach, to mnie wzięło. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

dariusz: dam ci sposób na odzwyczajenie od tytoniu (pomaga też przy alko), pij spore iloœci YERBA MATE, herbatka pobudza, ułatwia myœlenie i o dziwo nie chce się po niej chlać, ale ja nie palę papierosów, od znajomych słyszałem że pomaga odzwyczaić się od fajek.

Ale ja nie chcę się odzwyczajać od fajek, bo palę mało i mi z tym dobrze. Piwko też lubię sobie wypić od czasu do czasu. Znam i lubię różne "herbatki", ale YERBA MATE jeszcze nie próbowałem. Dzięki za informację, myœlę że warto jš pić, ale tylko z tykwy ;) https://hyperreal.info/node/327 [%sig%]

nie tylko z tykwy, można normalnie. A co do hyperreal, to jedna z najczęœciej odwiedzanych przezemnie stronek ;-)

Ja tam nie będe palił i nie palę. A tak wogóle to maryha nie pomaga w rozwijaniu ducha, maryha to zwykły, bezwartoœciowy, obs-any, zakichany, szkodzšcy, narkotyk. Ja tam wolę się kawy napić.

Moja nowa paczka papierosow ma prawie cale opakowanie w kolorze czarnym. Do tej pory byla w kolorze jasnej zieleni. Na tym czrnym kolorze jest wypisana instrukcja smierci, ktora ma dotknac kazdego, kto pali te papierosy w cenie 9.70 dol. za paczke. Mam tylko jedno pytanie do rzadu, ktory na papierosach umieszcza takie reklamy, jaka trucizna sa papierosy skoro je pale 40 lat i jeszcze zyje cieszac nienajgorszym zdrowiem ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.