| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Czym tak naprawdę jest Siła Woli? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
Czym tak naprawdę jest Siła Woli? Czy kto z was umie zrobić tak, aby solniczka do was "przyleciała"? Jeli tak, to proszę mi powiedzieć jak to się robi.
|
|
|
Wiadomo nie od dzis ze za wszystkim stoi HAARP, silnej woli prosze tu nie mieszac:)
|
|
|
za dużo soli szkodzi na serce :-P już wolałbym żeby przyleciał mi karton konopii indyjskich :-P
|
|
|
Istnieje różnica pomiędzy indywidualnš mocš płynšcš bezporednio z Prawa Jednoci a mocš dostępnš na skutek połšczonego zrozumienia Prawa Jednoci przez duszę grupy.
Jedna osoba, oczyszczona ze wszystkich skaz, naprawdę mogłaby ruszyć górę. Tym niemniej, w przypadku masy rozumiejšcej jednoci, każda jednostka może zawierać dopuszczalnš iloć zniekształcenia, a jednak masowy umysł mógłby poruszyć góry.
Sš w tym czasie tacy pomiędzy waszymi ludmi, których czystoć jest już jednym z inteligentnš nieskończonociš.
A ja nie używam ani soli, ani cukru, ani maryhy.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
ciekawe rzeczy piszesz, ale mimo to zapal sobie czasami ziółko, dobrze robi ;-)
znacznie mniej szkodzi niż tytoń i alkohol a pozatym co najważniejsze pomaga w duchowym rozwoju (mówię całkiem serio).
|
|
|
Chyba że palisz codziennie od ilu lat, wtedy to jedynie możesz sprawdzić swojš siłę woli i przestać.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
ja palę sporadycznie, ale przeróżne nałogi (łšcznie z takimi o których niewarto pisać) udawało mi się rzucić ;-), ale powiem jedno: abstynenci to sš ludzie którzy nigdy nie sprubowali rodków odurzajšcych i trzymajš się od nich z daleka (a często nawet nie chcš o nich rozmawiać), ale to jest błšd, i moim zdaniem oni sš najbardziej narażeni na wszelkie nałogi, bo nie wyprobowali siły swego organizmu zanim popadnš w depresje. Więc gdy dopadnie ich jakie kolosalne zmartwienie mogš swój abstynentyzm radykalny nagle porzucić.
Życie jest piękne jeli się czasem wpada w nałóg jaki, a póniej człowiek z niego rezygnuje, wtedy to jest siła woli :-P
|
|
|
No dobra, to idę na balkon na papieroska :)
Wczoraj nie chciało mi się palić, ale dzisiaj jak sobie poczytałem o nałogach, to mnie wzięło.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
dariusz: dam ci sposób na odzwyczajenie od tytoniu (pomaga też przy alko), pij spore iloci YERBA MATE, herbatka pobudza, ułatwia mylenie i o dziwo nie chce się po niej chlać, ale ja nie palę papierosów, od znajomych słyszałem że pomaga odzwyczaić się od fajek.
|
|
|
Ale ja nie chcę się odzwyczajać od fajek, bo palę mało i mi z tym dobrze.
Piwko też lubię sobie wypić od czasu do czasu.
Znam i lubię różne "herbatki", ale YERBA MATE jeszcze nie próbowałem.
Dzięki za informację, mylę że warto jš pić, ale tylko z tykwy ;)
https://hyperreal.info/node/327
[%sig%]
|
|
|
nie tylko z tykwy, można normalnie.
A co do hyperreal, to jedna z najczęciej odwiedzanych przezemnie stronek ;-)
|
|
|
Ja tam nie będe palił i nie palę. A tak wogóle to maryha nie pomaga w rozwijaniu ducha, maryha to zwykły, bezwartociowy, obs-any, zakichany, szkodzšcy, narkotyk. Ja tam wolę się kawy napić.
|
|
|
Moja nowa paczka papierosow ma prawie cale opakowanie w kolorze czarnym. Do tej pory byla w kolorze jasnej zieleni. Na tym czrnym kolorze jest wypisana instrukcja smierci, ktora ma dotknac kazdego, kto pali te papierosy w cenie 9.70 dol. za paczke.
Mam tylko jedno pytanie do rzadu, ktory na papierosach umieszcza takie reklamy, jaka trucizna sa papierosy skoro je pale 40 lat i jeszcze zyje cieszac nienajgorszym zdrowiem ?
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |