Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Mam proœbę czy ktoœ mógłby postawić mi tarota?Jesli to pomoze to moja data urodzenia to 4.08.1985r.Głównie chodzi mi o sprawy sercowe tzn.kto,kiedy itp.Mam nadzieję,że ktoœ mi poda jakieœ wskazówki,bo czuję się bardzo zagubiona.Pozdrawiam

nie to forum

Nie ten wštek. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Twój numer to: 8 Ósemki to osoby energiczne, bojowe, ambitne, zrównoważone i pewne siebie. Posiadają niezwykle silną osobowość. Osiągają w życiu bardzo wiele zaczynając od niczego. Ósemka związana jest z władzą, siłą, sławą i sukcesami w każdej dziedzinie. Sukcesy zawdzięczają przede wszystkim swojej ciężkiej pracy i chęci ryzykowania. Nie istnieją dla nich przeszkody nie do pokonania, a przeciwnie są wyzwaniem. Na życie mają proste recepty i nie uznają kompromisów. Gardzą kłamstwem, hipokryzją i intrygami. Są prostolinijne, i odpowiedzialne. Posiadają wybitne zdolności organizatorskie, lubią rozkazywać i kierować. Dla obrony swych ideałów gotowe są zniszczyć przeciwnika. Ich wiara i zapał mogą uczynić z nich fanatyków religijnych lub politycznych. Są bardzo aktywne umysłowo i fizycznie. Wciąż planują zmiany, ponieważ ciągle są niezadowolone z tego co mają, chcąc więcej i więcej. Wtedy z wielką wytrwałością i poświęceniem realizują swój cel, aby zaraz zacząć realizację nowego. Na ogół potrafią wiele wytrzymać i znieść panując nad własnymi emocjami, ale sprowokowane wybuchają, tracąc panowanie nad sobą i nie zważając na konsekwencje. W sytuacjach krytycznych i niebezpiecznych nie tracą zimnej krwi całkowicie panując nad sytuacją. Ponadto są sprawiedliwe, bezstronne i uczciwe. Negatywne cechy ósemek to: egoizm, złośliwość, nieufność, chciwość i brutalność. Sytuacja materialna - mają wielki talent do spraw finansowych. Umieją zdobywać fortuny i dobrze je inwestować. Marzą o bogactwie, luksusie, prestiżu i oczywiście swoją pracą zdobywają to wszystko. Hojni dla rodziny. Pieniądze są dla nich gwarancją bezpiecznej przyszłości. Sprawy uczuciowe - ósemki są bardzo zaborcze i dlatego niewiele jest osób gotowych tak się im podporządkować. Są niezwykle atrakcyjne dla płci przeciwnej, głównie za sprawą swojego dynamizmu, niebanalnej osobowości oraz nieuchwytnego czaru. Dla bojowych i energicznych ósemek najodpowiedniejszym partnerem może okazać się bardzo spokojna i czuła 2 i 6. Kamień - topaz, rubin, szafir Dzień - wtorek Kolor - czerwony, czarny Metal - żelazo, ołów Szczęśliwe liczby - 8, 1, 6 hehe bardzo ciekawa stronka sam zniej kozystam dos czesto http://horoskop.wp.pl/kat,43006,hkartytarota.html?ticaid=117db
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.