Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Taniec!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19

TANIEC POTRZEBA MI KOGOœ NA KURS TANCA TOWARZYSKIEGO........ znaczy faceta który jest giętki,,,, tu i tam;))))))))))) Warszzawa. Olla telefonu nie podam bo zacznie mi sie urywac;)

NO chłopaki kto jest odważny!!! A i niech ma powyzej 175 cm wzrostu i raczej szczupły .... bo ja nie jestem;) No i wesoły:)))))))))))))))) No dalej........ kto pod budkę bo budka się zamyka:)))))))))))))))))))))))))

mam se sama odpisywać. a co ja facet jestem?:) MOze promyk niedługo bedzie jak mu szczyrzyca wieże odgryzie:))))))))))))

No ja mam z 178 cm wzrostu, z Warszawy też jestem.... ale musisz mnie jeszcze namówić... :P

Chyba œnisz Strumyk ......... albo plum albo zostajesz na brzegu:)))))))))))))) Poza tym każdy płaci za siebie, żeby było jasne!!!

A to ja się nie piszę :P:P:P:P:P

Wchodzę w to.....jestem szczupłym o ciemnej karnacji(solar) niebieskookim szatynem :p Czy zbędne minimum spełniłem? :p

Ja wolę tańczyć sam, jestem znany ze swego własnego stylu tańca - wplatam w niego trochę elementów Tai Chi, poza tym bardzo dynamicznie skaczę. Jak kiedyœ zatańczyłem na promie, to wszyscy Szwedzi uciekli z parkietu :) Mam 180 cm i oczywiœcie jestem z Warszawy. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wszyscy z warszawy przesuncie się pionki , everybody pomarańcze dziwki tańczą ja nie tańcze.

Nie no, ja jednak wolę z kobietkami :)

No nie, Koolman dziwni goscie!!! Jeden woli sam, drugi ma jakies skrzywienie na temat pomarańczy:)))))) Chyba TY zostałes pod budka:))))))))))) na czym Ci zalezy jakie tance? ile razy w tygodniu? i z jakiej jestes dzielnicy? byebye Olla MOD: Ostrożnie z koolmanem bo on dał mi się poznać wieloma "anonimowymi" wpisami ;). "Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie."

Koolman jaki solar i gdzie na twarzy bez szyi? czy na całym ciele? choć w sumie to drugie juz mnie tak bardzo nie interesi.... Ale po co Ci solar? Znaczy, że jesteœ podrabianym sniadym:))))))))) dobrze, że nie siwkiem:)))))))))) byebye Olla

Dobra znajšc "genialne" poczucie humoru Pana Promyka szybko zapłonowego ......... PROMYK TO tez koolman ;) strzeżcie się...... ale wpadłes kolego miły:)))))))

Ja siem zapisujem. Jezdem z warszafy, 184 decymetry fsrostu, pszystojny, dobrze sbudowany, gientki i inteligętny. Pieniondze mam. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

wygrałeœ lolek w turnieju wielomagicznym. widziałem Cię w Idolu. jak giętko szpagat robiłeœ.

Koolman to nikt inny jak tylko Koolman, więc przoszę mi tu wiochy nie robić z jakimœ Promykiem ;) Nie sšdzisz, że troszkę dziwnie bym wyglšdał z ciemnš twarzš a jasnš resztš???:) Jestem z Giszowca :) Pozdro dla MODa ;) MOD: pozdro nie wystarczy ;). Czasem chyba nie tylko koolman.

skad jestes? o ale ja Wawa! więc jak ? ile to minut jazdy? I co Koolman włazisz pod lampty na golaska? a nie boisz się, że sie usmażysz?:))))))))

Z jakieœ 200min autkiem - kace ;) Przecież nie w ubraniu :) A coœ taka ciekawska? :p

Koolman a nie sadzisz, że na miejscu tez sobie znajdziesz jakšs fajna i miła kobitke? Napewni solarni się jakoœ tam solidaryzujš ze soba !!!!!!!!! :))))))) zresztš napewno się łatwo rozpoznajš:))))))))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 19
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.