Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Takie osoby jak promyk x psują forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

a admin toleruje chamstwo i bezmózgowie.

jestem juz tu pewien czas i jeszcze nie widzialem zeby admin kogos zbanowal albo post usunol to niema co naniego liczyc ^^ jak ci nie pasuje lokietek to ic na in forum bo tu sie nic nie zmieni ;:) hamstwo ogulna glupota rasizm pozostanie tu na zawsze !! i dobrze :) MOD: Słabo obserwujesz ;)

bezodbioru. :) no to nadszedł czas pokoju :) sadŸmy kwiatki i skaczmy radoœnie po polance.

uaaaaaaa <ziew> Łokietek ty nawet nie jesteœ zalogowany, więc co głosujesz, masz takie samo IP jak Doro, więc co tu komentować :/

no i promyk fajnš masz stronkę w necie http://members.lycos.co.uk/promykx/ nie wiedziałem że jesteœ aż tak głupi, żeby takie rzeczy wypisywać o sobie na stronie własnej!

Moderatora przepraszam za 2 wpisy poprzedzajšce napisem "MOD:" nie mogłem się powstrzymać :) MOD: trzeba było się powstrzymać, a nie zrobi㠟le i przepraszać. Łokietek to nie Doro, ale co to za różnica, można przecież skorzystać z kompa kolegi (koleżanki), w kawiarence, i tym podobne sposoby. Anonimowoœć jest, ale uczciwi ludzie nie potrzebujš kombinować. Acha, po następnej podpadzie kasuje twoje posty promyczku i będziesz musiał iœć œwiecić gdzie indziej.

oj promyk promyk jesteœ głupie dziecko jeszcze

podoba mi się ten temat :) MOD: Hmm, to chyba go usunę ;)

:) nie kšsaj ręki która Cię Karmi :) MOD: To może zacznę przenosić tu wszystkie twoje wpisy, które będe miał zamiar usunšć. Szkoda aby tak wielkie i wzniosłe idee nie zostały utrwalone tylko poszły w niepamięć.

właœnie musi jakas kupa po mnie tu zostac i najfajniej byłoby aby mocno czadiła pozostałychh zawodników :)

tak aby w oczy szczypało i aby się niechcšco obrzygali byłoby nieprzeciętnie. chrum chrum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.