| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Takie osoby jak promyk x psują forum | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
|
jestem juz tu pewien czas i jeszcze nie widzialem zeby admin kogos zbanowal albo post usunol to niema co naniego liczyc ^^ jak ci nie pasuje lokietek to ic na in forum bo tu sie nic nie zmieni ;:) hamstwo ogulna glupota rasizm pozostanie tu na zawsze !! i dobrze :)
MOD: Słabo obserwujesz ;)
|
|
|
bezodbioru. :) no to nadszedł czas pokoju :) sadmy kwiatki i skaczmy radonie po polance.
|
|
|
uaaaaaaa <ziew>
Łokietek ty nawet nie jeste zalogowany, więc co głosujesz, masz takie samo IP jak Doro, więc co tu komentować :/
|
|
|
no i promyk fajnš masz stronkę w necie
http://members.lycos.co.uk/promykx/
nie wiedziałem że jeste aż tak głupi, żeby takie rzeczy wypisywać o sobie na stronie własnej!
|
|
|
Moderatora przepraszam za 2 wpisy poprzedzajšce napisem "MOD:"
nie mogłem się powstrzymać :)
MOD:
trzeba było się powstrzymać, a nie zrobić le i przepraszać.
Łokietek to nie Doro, ale co to za różnica, można przecież skorzystać z kompa kolegi (koleżanki), w kawiarence, i tym podobne sposoby. Anonimowoć jest, ale uczciwi ludzie nie potrzebujš kombinować.
Acha, po następnej podpadzie kasuje twoje posty promyczku i będziesz musiał ić wiecić gdzie indziej.
|
|
|
:) nie kšsaj ręki która Cię Karmi :)
MOD:
To może zacznę przenosić tu wszystkie twoje wpisy, które będe miał zamiar usunšć. Szkoda aby tak wielkie i wzniosłe idee nie zostały utrwalone tylko poszły w niepamięć.
|
|
|
włanie musi jakas kupa po mnie tu zostac i najfajniej byłoby aby mocno czadiła pozostałychh zawodników :)
|
|
|
tak aby w oczy szczypało i aby się niechcšco obrzygali byłoby nieprzeciętnie. chrum chrum
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |