| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| El Chupakabra | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
Słyszelicie o takim "czym". Ja przyznaję, że nie wierzę w zjawiska paranormalne, ale to mnie jako zainteresowało. Nie wiecie czy już były jakie przypadki spotkania ich w Polsce? Podobno już w Hiszpani sš.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
był o tym program na discovery i stwierdzam że raczej nie ale nigdy nie mów nigdy bo sš znikome szanse a ja tego naprawdę nie chciałabym dowiadczyc a na dodatek podobno nie da się jej zranic maczetš więc jak. ja bym sie bała tam mieszkac ale co tam
|
|
|
zanotowano juz kilka przypadkow w polsce. W moim miasteczku podobno cos grasuje wszyscy boja sie przejsc do lasu po godzinie 22
|
|
|
taaak , o tym juz tutaj (chyba i najprawdopoodbniej) bylo tak, ze tylko dodac moge, ze wspolczuje
i gdziek pogryziono, pogryzli, ktos, kogos, cos ? pogryzl ?
:Z
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |