| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wspolczesny Hip Hop od lepszej strony | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
Możesz powtarzać Hasła że wszyscy kradnš, a Polska to jedno wielkie bagno.To nie poprawi raczej sytuacji naszej demokracji nie wykorzystamy okazji by jeszcze raz uwierzyć w słowo człowiek uwierzyć tak aby to weszło w krwioobieg.
Przeszłoć jest tatuażem nikt jej nie zmarze.
Ważne że potrafisz widzieć dobro ważne że doceniasz jego ogrom to kształtuje Twój wiatopoglšd.
Kto może sprawi że będziesz miał chęć walczyć jak David i powstrzymywać bieg pędzšcych lawin...
|
|
|
liroy, na jego temat mylę to samo co Peja i N.A.S wyrazili w piosence własnie traktujšcej o nim :-P
|
|
|
polecam nowego Eldo / Bitnix bardzo przyjemnie sie slucha do poduszki :D
|
|
|
No to ja anti mogę powtórzyć za pejš: "komercja, komercja to mnie strasznie irytuje bawi się w niš..." no kto się bawi? Ile peja sprzedał płyt? w czyich ciuchach się pokazuje i czy to przypadek?
Przez pajaców z RBK tour mam teraz wstręt do reeboka i kupiłem sobie nowe buty :D.
Liroy w czasach domowej chałtury w polskim hip-hopie robił klipy z mega winkami, ma dobre rymy, a wszyscy po nim jechali za to z czym teraz się obnoszš. On był pierwszy we wszystkim, a reszta cišgle go naladuje.
Widziałe może jak peja podał ręke liroyowi (jaki rok czy dwa temu)? Chłopaki z WYP3 nagrali z nim kawałek w którym liroy rapuje najlepiej z nich wszystkich.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
hehe, mów co chcesz, ale peja nie wystšpił w żadnej reklamie, mógłbym podać więcej argumentów,ale po co ja mam go bronić? sam się obroni lepiej.
nie jestem fanem, fanatykiem ale uwielbiam jego twórczoć... Liroy to prymityw.
|
|
|
Liroy to prekursor (też na "p" ;)). A "reprezentuje biedę" już mi się przejadło, choć peji nie mam nic do zarzucenia (nawet tego że jedził na koncerty (i grał) razem z mezo).
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
ooo co do mezo ;-) dam ci jak mezo robił wywiad z pejš w radiu, zobaczysz jak się kochajš
:-P
I to nie peja grał z mezo, a mezo się przybłškał na płytkę pei, a póniej się sprzedał.
Ale, hh nie jest moim przewodnim gatunkiem, nie jestem w tym temacie kompetentny do końca, peje lubie bo ma życiowe teksty, podnoszšce czasem na duchu ale prawdziwe.
http://www.swoopshare.com/file/4f8bf46475e2b975dcd4a783f51ab64b/Wywiad+z+pej%3F+i+decksem+%28jazda+z+mezo%29.mp3.html
|
|
|
Mezo to jebany pedal osmiesza hip hop w poznaniu. On i jego muza to jedno wielkie gówno
|
|
|
niech kurwa wszyscy osmieszaja tš kurwe "mazo" bo to jest jebany chuj niech sie jebie skurwiel
|
|
|
Hip-hop sam się omiesza :D Joł elo ziomale, jaramy zioło na klatce, jest wesoło joł joł!
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |