Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zalatwili mnie !!! Odchodze.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32

Teraz juz loguje sie sie ktos identycznie jak ja i wpisuje swoje opinie podszywajac sie pode mnie. W ten sposob definitywnie usunieto mnie z tego forum. Bawcie sie dobrze. Starajcie sie patrzec prawdzie w oczy !!! Zegnam. Goska

a więc admin się znalazł, długo go nie było czy to oznacza że teraz wszystko będzie pod cenzurš? MOD: Nie będzie, będš komentarze, uwagi, ostrzeżenia, demokracja, a jak to wszystko zawiedzie to totalitaryzm.

nie to tylko przejœciowe œwięta sš i nie miał nic inneo do roboty. :)

z regóły sra się pod siebie bo jest grawitacja. Ale Ciekawi mnie teraz jak sra operator :P ??? MOD: Nieważne jak, ważne że nie na swoim podwórku.

czyli tez srasz na cudzej ziemi :)

paparatsi Promyk uchwycił moment srania Operatora na cudzym podwórku. http://www.gamedesire.com/g/3/4/0/3400483.jpg

zdjšłbyœ chociaż chłopie spodnie wychodzi że wyżej srasz niż dupę masz. Bravo Wygrałeœ nawet z FBI http://www.gamedesire.com/g/1/7/8/1782309.jpg

nie wiem kim jest twój wspólas ale mamy twoje namiary 80.50.255.138, jak nam wydasz tego operatora to może nie wymażemy ci całej pamięci. PS. gosia jest bliżej prawdy niż myœlicie

Bliżej prawdy tzn? bo ja dopuszczam że coœ takiego jak haarp może istnieć ale za jego pomocš raczej władza wpływać może na losy œwiata a nie jakiejœ blondynki i jej mężusia, ale to co goœka wypisuje to już jest żenada i uważam że ona ma za zadanie oœmieszyć haarpa by ludzie się tym nie interesowali, jednak bardziej prawdopodobnym jest że poprostu jest wariatkš :-P

myœle, że jest na usługach KGB ma za zadanie oœmieszyć Amerykanów i ich HAARP ale to już było wiadomo od pewnego czasu teraz zniknęła, bo już wykonała swoje zadanie, bardziej przyda się tam na miejscu, w Moskwie ;)

a niech to harp ja zaharpunowal

.

a to psy mnie nie znajdš
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.