Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
prawda
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Dziekan (15:15) kogut(12-04-2006 17:48)calš tresc napisal zlociutki)Ludzie sluchajcie w zwiazku z akcja Walka z nielegalnym oprogramowaniem, muzykš i filmami. Policja działa w nastepujšcy sposób. Przychodzš dwie lub jedna osoby do domu i podajš się za ankieterow, zadaja pytania, jedno z nich dotyczy czy posiadaja panstwo komputer. Jeœli odpowiedz jest twierdzaca funkcjonarjusze wyciagšjš odznaki i żadaja przedstawienia całego oprogramowania( komputera do wglšdu). Posiadam te wiadomosci od wlasciela kafejki internetowej, ktorego znajomy padl ofiara tych policjantow i zostal jemu zarekwirowany komputer.Wiec jeœli odpowiecie ze nie posiadacie komputera w domu Policjanci nie majš prawa wkroczyć do waszego domu bez nakazu sadowego(to pytanie tyczy sie tez internetu logiczne jesli mamy internet mamy i komputer) "Ankieterzy" sa juz w Pabianicach. Starajcie sie przekazac ta wiadomosc jak najwiekszej liczbie osob z roznych miast. Pomoze to uchronic ludzi przed utrata ukochanego komputera. Nie pisze tu bzdur w stylu rozeslij to do jak najwiekszej liczby ludzi bo to zostawiam waszemu prywatnemu osadowi yebie mnie ocena tego postu to yest fakt a nie przepowiednia.

albo powiedziec, ankieterom dziekujemy i pieprzem ich po twarzy lub psami poszczuc :]

jebiesz ;)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.