Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Channeling-Co chcą nam przekazać Istoty Światła
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

W ubiegłym roku powstała ksišżka- channeling, która mówi o rozwoju duchowej œwiadomoœci, uczy życia w radoœci, miłoœci do Boga, siebie, œwiata i przygotowuje do wkroczenia w Nowy Œwiat- œwiat miłoœci. Każde słowo w tej ksišżce pochodzi od Tego , który mówi o sobie JAM JEST MIŁOŒCIĽ WSZECHŒWIATA. Œwiat duchowy, Przewodnicy, Nauczyciele, Dzieci Indygo nawołujš ludzkoœć do przebudzenia i otwarcia serca, aby poprzez miłoœć, bo jest to jedyna droga, wejœć w Nowy Œwiat. Ta ksišżka pomoże Ci znaleŸć drogę do własnego serca. "Dla miłoœci stworzeni.Jak odnaleŸć miłoœć, radoœć i sens istnienia.Poradnik przebudzenia do Nowego Œwiata". Jeœli chcesz przeczytać całš ksišżkę napisz elakanaloa@wp.pl, a przeœlę bezpłatnie całoœć, lub poszukaj jej na www.maryandalan.republika.pl , www.sm.fki.pl, www.niejedzenie.pl, www.psychotronika.pl. To tylko niektóre strony, które umieœciły tę ksišżkę w całoœci. Piszšc do mnie możesz również uzyskać poradę od Duchowych Przewodników lub Aniołów. [%sig%]

elen a w jakim formacie jest ta ksišzka chodzi mi czy jest w wordzie czy w adobie reader ??

Jest w PDF. Przynajmniej ja sobie w ten sposób zapisałem na dysku. Mam wszystkie 3 częœci ;)

Pisana jest w Wordzie.Znajdziesz jš również w wyszukiwarce www.google.pl , lub napisz do mnie elakanaloa@wp.pl. [%sig%]

strumyk jak to zapisales sobie na dysku jak to sie robi? ^^
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.