| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Channeling-Co chcą nam przekazać Istoty Światła | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
W ubiegłym roku powstała ksišżka- channeling, która mówi o rozwoju duchowej wiadomoci, uczy życia w radoci, miłoci do Boga, siebie, wiata i przygotowuje do wkroczenia w Nowy wiat- wiat miłoci. Każde słowo w tej ksišżce pochodzi od Tego , który mówi o sobie JAM JEST MIŁOCIĽ WSZECHWIATA. wiat duchowy, Przewodnicy, Nauczyciele, Dzieci Indygo nawołujš ludzkoć do przebudzenia i otwarcia serca, aby poprzez miłoć, bo jest to jedyna droga, wejć w Nowy wiat. Ta ksišżka pomoże Ci znaleć drogę do własnego serca.
"Dla miłoci stworzeni.Jak odnaleć miłoć, radoć i sens istnienia.Poradnik przebudzenia do Nowego wiata". Jeli chcesz przeczytać całš ksišżkę napisz elakanaloa@wp.pl, a przelę bezpłatnie całoć, lub poszukaj jej na www.maryandalan.republika.pl , www.sm.fki.pl, www.niejedzenie.pl, www.psychotronika.pl. To tylko niektóre strony, które umieciły tę ksišżkę w całoci. Piszšc do mnie możesz również uzyskać poradę od Duchowych Przewodników lub Aniołów.
[%sig%]
|
|
|
elen a w jakim formacie jest ta ksišzka chodzi mi czy jest w wordzie czy w adobie reader ??
|
|
|
Jest w PDF. Przynajmniej ja sobie w ten sposób zapisałem na dysku.
Mam wszystkie 3 częci ;)
|
|
|
Pisana jest w Wordzie.Znajdziesz jš również w wyszukiwarce www.google.pl , lub napisz do mnie elakanaloa@wp.pl.
[%sig%]
|
|
|
strumyk jak to zapisales sobie na dysku jak to sie robi? ^^
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |