| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Wywołanie Podświadomości Sposoby | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
Witam Mam na imie Łukasz mam 18 Lat, od niedawno zainteresowalem sie Parapsychologia w stopniu podstawowym, potrafie wywołać Podswiadomoć innej osoby "która żyje" tylko że musze go znać. Znam jeden sposob ksiażeczka kluczyk czarna sznrówka oraz inna osoba która w to wierzy. Kiedy kto mi to pokazał myslałem ze w jaki sama sposób potrafi odgadnać lub przypuszczać odpowiedzi lecz to sie to sprawdzało. Byłem ciekawy i sam to zrobiłem wierzylem w to bardzo i udało sie. Teraz potrzebuje jaki innych sposobów aby wywołac podswiadomoć . Narazie boje sie wywołać Ducha poprzez tzw. KANAŁ lecz i pewnie to nadejdzie. Chciabym sie dowiedzieć gdzie w internecie moge znaleć jakies stronki z tym tematem, moga być również stronki gdzie jest cos o duchach i sposobach wywoływanie ich . Prosze o kontakt na maila james13@interia.p lub gg. 4261670 często jestem na niewidocznym raczej siedze po południu jestem w szkole . Pozdrawiam i czekam na odpoweidz.
|
|
|
widze że sie chyba nikt nie zna na tym kurde szkoda, widziałem posty o tym Igor cos o tym wie moze by mi cos napisał o tym sposobie i jakie sa po nim komplikacje. Robie to tylko z tego wzgledu ze potrafie ale nie wiem do czego moze to doprowadzic
|
|
|
A jaka macie pewnosc, ze to co wywolujecie jest "podswiadomoscia"?
|
|
|
Jak ci rozpierdoli chate to znaczy, że to nie była podwiadomoć :D
|
|
|
to jest prawda .. sama to praktykuje i wiem co to jest ... a z tym ze rozwala Ci dom to jest lekka przesada ona tylko odpowiada na zadawane jej pytania poprzez przekrecanie ksiazeczka...
|
|
|
Widze ze powstala kolejna prymitywna zabawa z niskimi bytami. Myslalem ze nie bedzie nic gorszego od tabliczki Oiuja sprzedawanej w supermarketach a tu prosze. Mlodziez mysli ze zjadla wszystkie okultystyczne rozumy. No coz.... milej zabawy zycze :)
|
|
|
To nie jest zabawa, bo ja to robie już od roku i to jest wciagajace lecz zdarza sie że podwiadomoć klamei zdarza mi sie to raz na 15 razy, mam jeszcze jedno pytanie czy kto miał jakie sny po tym lub jakie omamy dziwne zwidy lub co w tym stylu.
|
|
|
włanie ta osoba która mnie tego nauczyła, uprzednio nauczyła sie od Swojej Babci która ma 70 lat wiec ... wtedy nie było Super Marketów :D ta babcia wogule pokrecona jaka stara znachorka :PP
|
|
|
No ja juz nie mam sil patrzec na te posty o wywolywaniu duchow/podswiadomosci. Smieszy mnie podejscie co niektorych osob. Wiedza, ze gdzies dzwoni ale nie wiedza (i juz sie raczej nie dowiedza) w ktorym kosciele.
asiek - ale teraz ma swoj renesans pozatym sposobow na takie "zabawy" jak to Wy traktujecie sa tysiace. Ech kokosek jak chcesz cos wciagajacego to Ci bardzo chetnie Goecje wysle na maila... na pewno cos by odpowiedzialo na Twoje "wolanie".... bedziesz mial co rodzinie opowiadac
Smieszne
|
|
|
hmmm... a co mšdralo się działo z osobš, której wywołałe podwiadomoć?? Potrafiłe przynajmniej jš przywrócić włacicielowi?? Może to nam opowiesz, bo wywołać jš to żadna sztuka!
|
|
|
Czesc ja mam naimie ewelina i ostatnio bardzo mnie interesuje tematyka podswiadomosci jako nieograniczona sila jaka istnieje a my sami o niej nie wiemy.
Moje zainteresowania zmierzaja nie w kierunku wywolywania duchow albo robienie innych dziwnych rzeczy hehee. Ale sa to cele typowe i mysle naturalne.
Chce sobie ulozyc zycie i spelnic moje marzenia ktore niestety sa nierealne.
Dlatego jezeli dla podswiadomosci wszystko jest mozliwe - chcialabym wiedziec jak ten mechanizm dziala.. jestem bardzo do tego zmotywowana i mam nadzieje ze jakso mi sie to uda... prosze o wszelkie info na ten temat a dokladniej czy isntnieje jakies forum gdzie mozna swobodnie sie na ten temat wypowiedziec i gdzie mozna otrzymac jakies rady i wskazowki.moze jakies pozycje ksiazkowe godne uwagi?
cokolwiek BARDZO PROSZE
DZIEKUJE ZA INFo mozecie pisac do mnie na e-mail ale podam wam jeszcze moj numer gg : 8140817
pozdro :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |