| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kochajcie Rydzyka on jest bohaterem | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
|
kabaretu który sam tworzy...
znalazłem ciekawš stronę w necie z cytatami z radia ma ryja:
http://rafix7.webpark.pl/
|
|
|
Jak to kiedy powiedział mój kolega : " powinni wynieć na butach i zaorać ".
|
|
|
Większoć jedzie po ojcu tadziu i jego mediach, a zapewne ta sama większoć nawet raz nie słuchała radia czy tv trwam. Wycišgacie wnioski po studiowaniu zachowania innych słuchaczy (a częć z nich jest zdrowo nawiedzona). To tak jakbym powiedział że jezus to morderca tak samo jak wszyscy papieże (nie wyłšczajšc JP II) bo przecież jacy sš chrzecijanie to widać.
Czy zaraz trzeba kogo kochać albo nienawidzieć?
Ach no tak zapomniałem że tu wszyscy sš tolerancyjni, kochajšcy wszelkie żywe stworzonka i ogulnie na wyższym poziomie duchownym. Szkoda że będšc tak wysoko nie widzicie tych co sš na dole.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
typowa polska hipokryzja, mówisz że wszyscy papieże to mordercy i również dostało się Jezusowi ale Wojtyle oddajesz hołd wręcz służalczy buahaha.
Zamiast wniosku proponuje prosty zabieg: jadšc autem krzyknij do kolesia na rowerze: "jezus ci siedzi na bagażniku" (reakcja=miech) a krzyknij se do kolesia "jan paweł2 ci siedzi na bagażniku" (reakcja = obraza) poprostu ludzie potrzebujš kultu jak tlenu, a człowiek jest w oddawaniu czci znacznie przystępniejszy niż Bóg którego ludzie głupi nie mogš "kochać" bo go nie widzš...
Dla mnie Jezus to był bardzo mšdry człowiek, którego nauke kociół wypaczył do reszty, natomiast Jan Paweł 2 był tylko szefem instytucji która jest odpowiedzialna za wiele złego i jego sukces polega na tym że był lepszy od innych swoich poprzedników i pewnie następców, ale za to go kochać, na każdym rogu ulicy stawiać mu pomnik ?. Ale wiedzcie że o ile Jan Paweł 2 nigdy mi nie przeszkaszkadzał to odtšd kiedy zauważyłem że jest obiektem takiego wręcz bałchochwalczego kultu i na dodatek chwalenie go ponad wszystko przestało być wyrażaniem poglšdów a stało się swoistš koniecznociš w rozmowie, wówczas zniechęciłem się do tej postaci, chociaż pewnie nie jest to jego wina.
Ale porównania Jezus vs Wojtyła nie może być mowy. Jezus mówił bardzo dużo mšdrych rzeczy, Kociół Katolicki jego nauke poprostu totalnie przekręcił...
Także szuinegu, jak już nazywasz wszystkich papieży mordercami i Jezusa to nie rób wyjštku dla jp2. :-P
|
|
|
o sorry najechałem na ciebie niepotrzebnie hehe, przeczytałem że napisałe "wyłšczajšc" a nie "nie wyłšczajšc" o poranku trza uważniej czytać ;-)
|
|
|
o sorry zastrzeliłem cię przez przypadek, hehe. O ty już nie żyjesz, jaka szkoda, wiesz z rana niezbyt uważnie słucham. Najpierw trzeba czytać a potem pisać, ale przez ciebie widać przemawiała złoć (bardzo się musiałe spišć). No i wogule nie odniosłe się do tematu wypowiedzi, tylko do jednego fragmentu który był porównaniem.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Niech nam żyje ojciec Tadeusz Rydzyk.
Wspieram Go nie tylko modlitwš.
Nie robię tego bezkrytycznie, lecz z rozmysłem i rozwagš wielkš.
To człowiek zacny, który powięca swe życie Panu Bogu i ojczynie.
Ci, co na niego plujš, chyba o jczynie takie pojęcie majš jak
L. Balcerek vel Aaron Buholtz, który powiedział :
interes narodowy jest tak nieprecyzyjnie zdefiniowany, że właciwie
niewiadomo, co to jest.
Jeden zgrany chór antykatolików i antypolaków. Wstyd.
Pluć to sobie możecie na swe buty, aby je z błota wyczycić.
Jak się nie podoba, to wyjeżdżać z Polski, tej niedobrej, głupiej,
ciemnej, katolickiej, moherowej, itd. Będzie luniej i spokojniej :-) .
Zanim ktokolwiek cokolwiek powie złego na o. Tadeusza, niech spojrzy na siebie.
Niechaj powie co zrobił w życiu, czego dobrego dokonał, ile z siebie dał innym.
Dopiero wtedy niech się odzywa lub lepiej niech zamilknie.
Pozdro
ps. szczególnie za wrogów Polski i Polaków trzeba się modlić, gdyż
sš oni zazwyczaj ludmi bez czci i wiary, a zajadłoć ich w nienawici
nie ma sobie równej
|
|
|
Módlmy się, żeby dzięki m.in. działalnoci Rydzyka, Polska nie była izolowana od reszty wiata. Czy nacjonalistyczna Polska poradzi sobie sama?
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
robmy loda ojcu dyrektorowi, alleluja, alleluja wale konia, trzepie c h u j a
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 29 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |