Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
skandal ;[
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15

wiecie co wszyscy na tym forum pisza ale niewszyscy na temat i to jest zenujace dlaczemu w postach o zakleciach kazecie sobie stawiac jakiegos tarota???? poprostu sie zastanowdcie co piszecie i gdzie bo szkoda gadac aha i wysmiewac sie z innych bo to juz nikogo nie bawqi ;[

skandal to twoje denne wypowiedzi, rzygarz sie chce od tego jęczenia i narzekania. wszystkie twoje dzisiejsze posty to jęki. jak sie nie podoba to wypierdalać z forum!!!

kilof ty kupo gowno pewnie te zjebane wypoowidzi sa twoje stara jebana szmato a zreszta ty jestes chujossacym wujkojebca wiec ryj kazdy sie wypowiada jak chce jabany pantoflarzu ale ty jestes zagupi zeby to zrozumiec ruda kurwo

"Smierc, Kto widzial od takiego slowa zaczynac wiersz, Nie lepiej od razu sie powiesic ?" Rafal Wojaczek

nie bede tego komentował i jedynie powtórze apel: nie podoba się - wypierdalać!!!

jestescie zwyklymi kurwiarzami ktorzy lapia sie na takie gowniane posty kurwa zamiast to lac komentujecie jelenie jedna huj wam w dupska

a ty barbie jesteœ w takim razie zwykłš kurwš i tyle w tym temacie, a i tobie chuj w oko...

Ludzie !!!!!!!!!!!!! Uspokójcie wasze okrutne kłotnie do niczego dobrego NIE PROWADZĽ , POSZERZAJĽ w waszych sercah NIENAWIŒĆ i gniew do drugiego człowieka a tak nie można Wiem iż zostanę teraz poniżony albo wyœmiany ale nie pawajcie NIENAWIŒCIĽ

Ty taki nie taki Alanie, dlaczego przeszkadzasz kulturalnym ludziom w bardzo owocnej dyskusji? :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Człowieku , Dariuszu co ty majaczysz "kultularna dyskusja" -raczej wœciekły poœcig kto będzie większym PROSTAKIEM !!! (już nie powiem nic więcej , zostawie dla sibie ,bo bym musiał napisać kilka brzydkich słów ale jestem kultularny) (nie jak NIEKTÓRZY) ZACHOWANIE CO NIEKTÓRYCH JEST OBURZAJĽCE wstydzę się że niektórzy ludzie tacy sš nie kulularni

dariusz dla mnie to nie jest przyjemna konwersacja ale skoro ci sie taka podoba to chyba masz ja na codzien co??

wœciekły poœcig kto będzie większym PROSTAKIEM !!! i tyle bez urazy

Moja wypowiedŸ była ironiczna. Alan nie zna się na żartach. A barbie to już w ogóle nic nie kuma i ma tak na codzień :) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jak już to żarty na najniższym poziomie , a zresztš nie zamierzam, sie kłócić

Czytaj uważnie wypowiedzi, swoje również. [%sig%]

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.