| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| skandal ;[ | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
|
wiecie co wszyscy na tym forum pisza ale niewszyscy na temat i to jest zenujace dlaczemu w postach o zakleciach kazecie sobie stawiac jakiegos tarota???? poprostu sie zastanowdcie co piszecie i gdzie bo szkoda gadac aha i wysmiewac sie z innych bo to juz nikogo nie bawqi ;[
|
|
|
skandal to twoje denne wypowiedzi, rzygarz sie chce od tego jęczenia i narzekania. wszystkie twoje dzisiejsze posty to jęki. jak sie nie podoba to wypierdalać z forum!!!
|
|
|
kilof ty kupo gowno pewnie te zjebane wypoowidzi sa twoje stara jebana szmato a zreszta ty jestes chujossacym wujkojebca wiec ryj kazdy sie wypowiada jak chce jabany pantoflarzu ale ty jestes zagupi zeby to zrozumiec ruda kurwo
|
|
|
"Smierc,
Kto widzial od takiego slowa zaczynac wiersz,
Nie lepiej od razu sie powiesic ?"
Rafal Wojaczek
|
|
|
nie bede tego komentował i jedynie powtórze apel: nie podoba się - wypierdalać!!!
|
|
|
jestescie zwyklymi kurwiarzami ktorzy lapia sie na takie gowniane posty kurwa zamiast to lac komentujecie jelenie jedna huj wam w dupska
|
|
|
a ty barbie jeste w takim razie zwykłš kurwš i tyle w tym temacie, a i tobie chuj w oko...
|
|
|
Ludzie !!!!!!!!!!!!! Uspokójcie wasze okrutne kłotnie do niczego dobrego NIE PROWADZĽ , POSZERZAJĽ w waszych sercah NIENAWIĆ i gniew do drugiego człowieka a tak nie można
Wiem iż zostanę teraz poniżony albo wymiany ale nie pawajcie NIENAWICIĽ
|
|
|
Ty taki nie taki Alanie, dlaczego przeszkadzasz kulturalnym ludziom w bardzo owocnej dyskusji? :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Człowieku , Dariuszu co ty majaczysz "kultularna dyskusja" -raczej wciekły pocig kto będzie większym PROSTAKIEM !!!
(już nie powiem nic więcej , zostawie dla sibie ,bo bym musiał napisać kilka brzydkich słów ale jestem kultularny) (nie jak NIEKTÓRZY)
ZACHOWANIE CO NIEKTÓRYCH JEST OBURZAJĽCE wstydzę się że niektórzy ludzie tacy sš nie kulularni
|
|
|
dariusz dla mnie to nie jest przyjemna konwersacja ale skoro ci sie taka podoba to chyba masz ja na codzien co??
|
|
|
wciekły pocig kto będzie większym PROSTAKIEM !!! i tyle bez urazy
|
|
|
Moja wypowied była ironiczna.
Alan nie zna się na żartach.
A barbie to już w ogóle nic nie kuma i ma tak na codzień :)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Jak już to żarty na najniższym poziomie , a zresztš nie zamierzam, sie kłócić
|
|
|
Czytaj uważnie wypowiedzi, swoje również.
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 15 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |