Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Podrozowanie w czasie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

Moze mi ktos cos powiedziec na temat tego urzadzenia? http://timenomore.tripod.com/id19.html to cos na zdjeciu to jest chyba HDR. Ktos ktos sie podpisuje "Kubelek" ma taka sama domene jak ja i w jednym poscie oferowal kiedys schemat. Ma ktos kontak z nim/nia? ALbo jesli to czytasz to sie odezwij! A moze ktos mi wytlumaczy jak to ma niby dzialac? Czy po prostu ktos strone zrobil dla jaj? Marek Sowicki

Jezeli chcesz sie bawic w to , to lepiej nie... a jak naprawde zadziala to mozesz pozniej nie wrocic :P... a tak naprawde to jezeli super imperia naukowe nie wynalazly jak mozna podrozowac w czasie to i to nie zadziala...

Superimperia.... poczytaj np. o eksperymencie filadelfijskim to moze zmienisz zdanie Hippo. Marek a co chcesz dokladnie wiedziec? Bo nie wiem na ten temat az tak duzo :(

według mnie einstein miał rację czas nie istnieje,jest złudzeniem,istniejš wydarzenia i teoretycznie można je cofać.;)

Kubelek moze sie odezwiesz w koncu....

sprawdz maila!

nie można podróżować w czasie.Jedynie przywoływać wspomnienia. Ale przyszłoœć może jeszcze pokazac.Ale napewno nie za naszego życia.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.