Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
nowy typ prostytucji - marketing szeptany
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

artykuł pojawił się w gazecie wyborczej w dodatku DF, ale jest to krócej rzecz ujmujšc prostytucja duszy, to znaczy dostajesz od szefa pewnej firmy samochód, kase itp, ale za to przy każdej okazji masz swoich przyjaciół namawiać do kupna różnych produktów, oni oczywiœcie nie majš prawa wiedzieć że to twoja praca (tak aby oni myœleli że robisz to nie majšc w tym interesu), np. twój kumpel pije żywca, twoja firma ma umowę z warkš i mówisz mu historyjke z warkš w roli głównej, z której wynika że warka jest poprostu pycha itp. Zresztš ta firma ma strone www.streetcom.pl a w hameryce działa to od dawna. To jest choroba... gorsza niż ptasia grypa, a szczepionkš jest... chyba tylko apokalipsa.

Ludzie odkrywaja swiat na nowo !!! [%sig%]

goœka ty jak zwykle mówisz treœciwie i na temat buahaha

A ja jestem taka prostytutkom forumowa. Dzialam na zlecenie HAARPA i TEORII SPISKOWEJ i mam tu mowic ze nie ma haarpa i teorii spiskowej, ze nic takiego nie istnieje a tak naprawde istnieje i to od bardzo dawna. Mam za zadanie mydlic wam oczodoły szarym mydłem jak najdluzej sie da. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

hehe a mi przyszło na myœl że goœka jest takim kimœ kto ma tu mydlić ludziom oczy :-P, że ktoœ jej płaci za gadanie o haarpach itp, serio tak pomyœlałem bo jeœli nie to... jest mšdra (tylko na inaczej) ;-)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.