Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
telekineza i ukryte moce człowieka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54

ja mam pewne moce nadprzyrodzone i nie kantuje.niedowiarkom mogę wysłać filmik jak wykorzystuje te moce. ciekawi mnie dla czego tylko w słońcu mogę urzywać tej mocy bez końca a w cieniu tylko chwilę??:) jeœli ktoœ się na tym zna i jużto kiedyœ badał to puszczajcie maile.

:DDDDDDDD

sam jesteœ dupš

Dziękuję. Dupa to jest COŒ! inaczej ŻYĆ ŻYCIE, ŻYCIODAJNA a hemoroid tylko paso-żydkuje

mahakala ;)

Takie doœwiadczenia doprowadzajš media do skrajnego wyczerpania,zaobserwowane niższe tętno.. a nawet arytmia. JEstem CIekawa na czym polegajš moce naprzyrodzonne wik... "TO sozkujšce, ale prawdziwe, ze o wiele więcej wiadomo o budowie atomu niż o funkcjonowaniu mózgu, który ten atom zbadał" - Rhine

nie ma "mocy nadprzyrodzonych" - sš one przeciętne ..choć przecietnie sš zablokowane. to tak jak z komputerami - większoœć ludzi korzysta z nich, jak by mieli commodore (pomimo iż majš full maszyny) (to nie jest kwestia nadczłowieka -to kwesia podludzi(na własne życzenie), którzy tak nieosiagalnie postrzegaja człowieczeństwo z powodu swojego kalectwa) kalectwo kultywowane było strukturalnie poprzez polityków, rzšdy, religie. (oczywiœcie w dużym uproszczeniu-bo sprawa jest b.złożona)

poprostu poruszmy swoja szyszynka bo to ona za to odpowiada ;)

Gimnastyka Poranna i Wieczorna: trzeba poruszać szyszynkš ;)

ja nadal tego nie moge rozgryzc

..tego się nie gryzie! to się Po-Łyka

..samo przyjdzie..

X-Ray: "Dzięki temu ODKRYCIU osobniki sš transferowane tam, gdzie pragna i gdzie im najlepiej. TO NA PRAWDĘ WSPANIAŁE Ci którzy tęskniš za Œredniowieczem - znajdš się tam. OBIECUJĘ. (może nie w takiej roli jak im się zdawało-lecz jednak)" Znam to :-)

siema ma 13 znam się na telekineże itp sam jš umiem moge ci pomuc najleopiej opisz co umiesz albo przeœlij swój filmi to mój numer gg 9658506

http://chandra.harvard.edu/photo/2004/darkenergy/pie.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 54
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.