Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Dość z antysemityzmem w Polsce!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89

mam już tego kurwa doœć, no bo ile można tolerować te cišgłe mówienie o Żydostwie, cišgłe szerzenie nienawiœci do Żydów przez jebanych wyznawców radia Maryja (co ma w ogóle Maryja do takiej niespotykanej nienawiœci wobec innego człowieka), mam doœć tego, że partie jak np. LPR <tfu>, ktore maja reprezentowac obywateli też zionš nienawiœciš do Żydów, albo te obrzydliwe kartki w którymœ mieœcie w stylu "Żeby Polska była Polskš trzeba skończyć z obłudš żydowskš. Dobry Zyd to martwy Żyd", kurwa no ile można, holocaust był dziesištki lat temu i zaistniał właœnie przez takie szerzenie nienawiœci. NIE MOŻNA TEGO TOLEROWAĆ!!!!!!!! miałem dziœ spotkanie z młodzieżš z Izraela, z moimi rówieœnikami. to sš fantastyczni ludzie, bez uprzedzeń, niesamowicie życzliwi, szczerze mówišc bardziej niż Polacy, w rozmowie otwarci, napewno troche pogodzeni z tym, że muszš walczyć non stop z Palestynš i z ogarniętymi niewobrażalnš nienawiœciš arabami czy to właœnie z Palestyny czy to z Iranu. pogodzeni sš z tym, że muszš na 2 lata iœc do wojska, czy to chłopaki czy dziewczyny. ja naprawde nie rozumiem skšd bierze się ta nienawiœć, ten jebany antysemityzm w polskim narodzie, ludzie jeżeli nie nauczymy się szanować nie tylko obcych nacji, jak np. Żydów, ale tez ludzi ze swojego otoczenia to po prostu czeka nas smutna przyszłoœć, w zamkniętej, nienawidzšcej odmiennoœci, szarej, ponurej społecznoœci... ja tego nie chce i to już czas żeby zmienić rzeczywistoœć w okolo nas póki nie jest za póŸno, nauczmy sie szanować ludzi bez względu na narodowoœć, wyznanie, orientacje seksualnš, przekonania, kolor skóry, itd.!!! p.s. nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie napisać..

Antysemityzm w Polsce ? To patrzcie na to : http://www.bhpoland.org/strona/index2.htm Policja wie o tej stronie od kilku miechów i nic nie robiš... bo może oni sami sš nazistami ? :-D

Kolejny chory fanatyzm !!!!

http://rajti.republika.pl/nietykalni.jpg

Ten obrazek jest niestety prawdziwy i w tym cały tragizm naszej sytuacji. Jak tu ich miłować ? Ciężka to sprawa. Pozdro

zydy chcš rzšdzić , kupowac , sprzedawać , kasować , piłowac diamenty i umysły...żydy salomońskie niszczyciele inteligencji i koœcioła , szczury i nosiciele wszelkiego satanizmu , okultu Stara rasa genetycznych pupili Aniołów Ciemnoœci miłujmy ich zatem i dajmy im œwiatło prawd absolutnych czyli wypierdalać

ludzie od wieków potrzebowali kozła ofiarnego, jak nie żydzi to "pedały", jak nie arabowie to bezdomni, oczywiœcie nie jestem sympatykiem izraela i życzę mu wymazania z mapy, ale do samych żydów nic nie mam o ile nie sš oni kapitalistami i lizuchami (najobrzydliwszej grupy ludzi) amerykanusów. Niemniej jednak antysemityzm charakteryzuje ludzi prymitywnych, których na œwiecie (nie tylko w Polsce!!) nie brakuje, oczywiœcie ów prymitywizm w historii zrobił wiele złego, a my Polacy jeœli powtarzamy antysemickie hasła to oznacza, że nie potrafimy wycišgać wniosków z historii lub jej wogóle nie znamy...

Rydzyk to zdrajca! :) Aj waj, aj waj, a te na obrazku to nie Żydy, tylko goje. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Opinie Opinie do wiadomoœci: Apelacja w sprawie ks. Jankowski kontra Huelle Dodaj swojš opinię -------------------------------------------------------------------------------- tytuł: treœć opinii: basta agregatti satanisti czyli krzż w dupe syjonom pseudonim: e-mail:

wzywam wszystkie siostry i braci żydowskich , o których wiemy , że sš jak my nastawieni negatywnie do ich bluŸnierczych starszych braci zzza oceanu i nie tylko którzy działaja lokalnie a myœla globalnie , by nas zniewolić Bracia Zajony !!! powstańmy i chodŸmy z tego sytemu wierzymy w waszš dobrš wolę
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 89
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.