Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Historia spiskowa nt. przechwycenia użytkowników forum
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

A więc jak każda teoria spiskowa i ta ma swojš podstawę, ktoœ za niš stoi i ma czemuœ służyć. wiadomo jakie tematy były poruszane na forum, forum jest bez administracji (prawie) więc jest tu ogromna wolnoœć słowa. Nie wiem kto (masoni, żydzi, czy inna klika) przestraszył się takiego powstania ludzkiej myœli, szczególnie w nowo-przechwyconym kraju, jak polska. Lecz ten ktoœ wie że nie może być dziury w tematach takie jak tu, tworzy wiec swoje forum na którym będzie prał ludziom muzgi. No i teraz uprzykrza życie i próbuje nas wykończyć, zapewne co jakiœ czas będš wyskoki typu: "zapraszam lepiej na super nowe forum, koniec œwiata i takie tam". Ten ktoœ sukcesywnie wplata nam niby fascynujšce newsy które sš sztucznie fabrykowane przez "grupę trzymajšcš władzę (œwiatawš)". Wszystko to dšży do kontrolowania wypowiedzi nawet w internecie. Może ktoœ jeszcze dopisze coœ co sam zaobserwował w temacie tejże teorii, która jest stale otwarta i wymaga waszego uzupełnienia.

a ja ci powiem z iternetu jusz nikt nie kontroluje :)

Panowie nie widzš w czym twki szkopuł . Nasza Nauka i odpowiednie wydziały zajmš się ludzmi którym wydaje się iż sš ukryci . Numery telefonów i Globalne oœrodki działajš z krajów o które byœcie nawet nie podejrzewali , lecz nie o to chodzi . Jak dla was dzieci . Zyczę Obfitych Rozmów i wielu odkryć dalszych na tym Forum ejsi. Agent X

Przyda się. [%sig%]

nieżle sie umœmiałem czytajšc ten temat buahahaha niby kto ma was kontrolowac? panowie chyba za duze fantastyki z waszej strony......

Najlepszy niewolnik to ten kto myœli że jest wolny. A fantastyka to większoœć naszych tematów.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.