| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| OOBE | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
|
wiem ze to jest naduzywany temat ale ja ciagle niemoge osiagnac oobe!! jak to mozna zrobic?? niegdy nie wpadam w te wibracje ciala czy cos! oczywiscie podczas relaksu (bo czytalem jeden sposob)nie slucham zadnej muzyczki czy cos...robie tak jak tam pisalo i....inic! robie to juz od tygodnia albo i dluzej ale nigdy niemoge go osiagnac ;((
LD-jak to osiagnac????
|
|
|
OOBE to po prostu Odczucia Oszukujšce Bezmylnych Egoistów, którzy na siłę chcš być lepsi (inni), kiedy sš tacy sami. Te wszystkie historie które słyszałem, też przeżywam codziennie, nazywam to fantazjš. Sny to też fantazje, nie ma OOBE (w takiej formie jak to opisujš niby przeżywajšcy ten stan), tak samo nie ma stanu upojenia alkoholowego, nie ma jazd po kwasach czy marysi. To wszystko jest w naszych głowach, trzeba mieć wielkie samozaparcie żeby doprowadzić się do innego stanu bez ingerencji w organizm, ale niektórzy to potrafiš i nazywajš to OOBE.
|
|
|
U mnie przynajmniej się sprawdziła pewna metoda którš zwš relaxacja itp
na poczštku bym radził trenować tylko relaxacje ale dłużej niż zwykle, to wtedy powinny zrobić się ręce wyjštkowo ciężkie i wtedy łatwiej dojć do dalszego etapu czyli wubracje.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |